Actualitate

Detaliul care poate elucida cazul frumoasei avocate care a murit după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc din centrul Iașului. Detectorul de minciuni ar scoate adevărul la lumină

Publicat: 17 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Detaliul care poate elucida cazul frumoasei avocate care a murit după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc din centrul Iașului. Detectorul de minciuni ar scoate adevărul la lumină
Un test la detectorul de minciuni ar putea face lumină în cazul avocatei Monica Cioată, tânăra care și-a pierdut viața după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc din zona Târgu Cucu

Testul poligraf ar putea elucida misterul morții frumoasei avocate Monica Cioată. Pentru a scoate la iveală adevărul, avocatul Sebastian Felecanu ar putea să meargă la detectorul de minciuni. Trebuie precizat că Sebastian Felecanu a fost audiat de mai multe ori în urma incidentului în care iubita lui, Monica Cioată, a murit, căzând de la etajul 6 al unui bloc din zona Târgu Cucu

Detectorul de minciuni ar putea face lumină în cazul morții avocatei Monica Cioată. În acest caz extrem de complex, s-ar putea efectua testul poligraf, însă nu se știe dacă avocatul Sebastian Felecanu ar accepta. Cert este că un test poligraf sau „detectorul de minciuni”, cum este denumit în mod popular, ar putea face lumină.

De altfel, avocatul ieșean Sebastian Felecanu este singura persoană care știe ce s-a întâmplat cu câteva minute înainte ca iubita lui, Monica Cioată, să fie zdrobită de asfaltul din fața blocului situat în zona Târgu Cucu. Și, chiar dacă testul poligraf nu constituie o probă în cadrul dosarului deschis de către anchetatorii ieșeni, acesta ar putea elimina eventualele suspiciuni ce ar plana în acest caz. Acum, rămâne de văzut dacă se va solicita efectuarea unui astfel de test și dacă avocatul va fi de acord să meargă la „detectorul de minciuni”. Asta, deoarece este necesar acordul celui vizat.

Moartea tragică a avocatei din Iași

Amintim că, în urmă cu câteva săptămâni, autoritățile au fost anunțate printr-un apel la 112 cu privire la faptul că o tânără, avocata Monica Cioată, a ajuns pe caldarâm, după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc din zona Târgu Cucu. La fața locului s-au prezentat echipaje medicale și de Poliție.
Din nefericire, medicii ieșeni nu au mai putut face nimic altceva pentru tânăra avocată, decât să declare decesul. Ulterior, trupul neînsuflețit al tinerei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Iași, pentru efectuarea necropsiei. Tot la IML a ajuns mai târziu și avocatul Sebastian Felecanu. De altfel, oamenii legii au deschis atunci un dosar penal pentru ucidere din culpă (moarte suspectă). Totodată, avocatul ieșean Sebastian Felecanu a fost audiat de către anchetatori. Asta, după ce apartamentul său a fost sigilat de oamenii legii.

La înmormântarea tinerei au participat colegii acesteia

După efectuarea necropsiei de către medicii legiști ieșeni, tânăra Monica Cioată a fost înhumată în cimitirul din localitatea Târgu Frumos. La înmormântarea avocatei au participat și colegi de-ai acesteia, din cadrul Baroului Iași.
Astfel, rude, colegi și prieteni s-au adunat pentru a o conduce pe ultimul drum pe frumoasa avocată Monica Cioată. Trebuie precizat faptul că avocata ieșeană era însărcinată în momentul producerii tragediei.

De asemenea, potrivit vecinilor din blocul respectiv, ea și iubitul ei, avocatul Sebastian Felecanu, s-ar fi certat cu câteva minute ca tânăra să moară zdrobită de asfalt. Din acest motiv, nu se știe cu certitudine dacă a fost vorba despre un accident, un suicid sau despre o eventuală crimă în acest caz. Așadar, un test efectuat la „detectorul de minciuni” ar putea face lumină în urma tragediei. Trebuie precizat faptul că testul poligraf a ajutat în anchetele efectuate în Iași de-a lungul timpului. Chiar dacă nu este în totalitate sigur, acest test le poate oferi anchetatorilor o idee despre ceea ce s-a întâmplat.

Adauga un comentariu