Titlurile zilei

Imagini interzise celor slabi de înger! Momentul în care frumoasa avocată Monica Cioată cade de la etajul 6, înregistrat de camerele de supraveghere! A picat pe spate, iar iubitul ei nu a ieșit din casă timp de 21 de minute după impact! (Exclusiv)

Publicat: 28 iun. 2021
Imagini surprinse de camerele de supraveghere în seara în care avea să se producă tragedia
Avocata Monica Cioată și iubitul ei, avocatul Sebastian Felecanu, cu câteva minute înainte de producerea tragediei

Momentul în care frumoasa avocată Monica Cioată a căzut de la etajul 6 a fost înregistrat video. Avocata ieșeană cade pe spate, de la etajul 6 al imobilului din zona Târgu Cucu, iar iubitul ei, avocatul Sebastian Felecanu, nu coboară imediat după impact! Primul care ajunge lângă trupul zdrobit este un vecin. La câteva minute după aceasta ajung și autoritățile. Medicii încearcă zeci de minute să o readucă la viață, dar nu reușesc

Noi imagini care-ți dau fiori, în cazul tinerei avocate din Iași care și-a pierdut viața în urmă cu mai bine de o săptămână! Momentul în care frumoasa avocată Monica Cioată cade de la etajul 6 a fost surprins de camerele de supraveghere. Imaginile, de o duritate ce nu poate fi reprodusă în cuvinte, îți fac, practic, pielea de găină. Avocata cade pe spate și se izbește violent de beton, între mașinile parcate. Poziția în care tânăra cade poate juca un rol extrem de important în anchetă. Există voci care spun că nu poți cădea pe spate decât dacă te împinge cineva. Nu este așa, spun alte voci. Având în vedere distanța considerabilă, de aproximativ 25 de metri, de la geamul de la care a căzut tânăra și până jos, poziția trupului ei s-ar fi putut schimba.

În orice caz, Monica Cioată a avut parte de o moarte extrem de violentă. Surse din anchetă au precizat că tânăra avocată a murit pe loc în urma impactului.

„Având în vedere înălțimea de la care a căzut, este clar că moartea a venit imediat după impactul cu solul. A căzut pe spate, lovindu-se puternic la cap. S-a încercat resuscitarea, dar fără succes”, a precizat o sursă din cadrul anchetei.

Imagini greu de descris în cuvinte, din noaptea tragediei petrecute în centrul Iașului

Reporterii cotidianului „BZI” au obținut imaginile de pe camerele de supraveghere care au înregistrat totul, inclusiv momentul în care tânăra Monica Cioată cade în gol. Totuși, imaginile sunt prea violente pentru a fi făcute publice, motiv pentru care reporterii cotidianului „BZI” au preferat să nu facă public momentul impactului. Interesant este faptul că, după ce cade de la etajul 6 și ajunge pe beton, iubitul tinerei Monica Cioată, avocatul Sebastian Felecanu, nu coboară imediat pentru a vedea ce se întâmplă cu ea. În schimb, un vecin al celor doi ajunge lângă trupul tinerei și pare că nu știe ce să facă. Ulterior, la fața locului ajunge un echipaj medical, iar, la scurt timp, ajunge și Poliția. Medicii ieșeni încearcă disperați să o readucă la viață pe avocată, însă nu reușesc.

În timp ce aceștia efectuau manevrele de resuscitare, polițiștii au intrat în scara blocului pentru a afla ce s-a întâmplat. Din câte se pare, aceștia au discutat cu avocatul Sebastian Felecanu, iar, după ce criminaliștii au făcut fotografii și măsurători, au sigilat ușa apartamentului din care a căzut tânăra avocată.

Monica Cioată a căzut de la etajul 6 la ora 4:27

Analizând imaginile de pe camerele de supraveghere, apar noi detalii interesante. Monica Cioată cade de la etaj la ora 4:27. La câteva secunde după aceea, iubitul ei, Sebastian Felecanu, sună la 112, pentru a cere ajutor. La ora 4:36 iese din bloc un vecin. Bărbatul merge până la trupul tinerei, se uită în jur, iar, mai apoi, intră în scara blocului. Ulterior, la ora 4:37, la fața locului ajunge un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, de la SMURD.

Medicii încep manevrele de resuscitare imediat. După câteva minute, la ora 4:43, apare în zonă un echipaj de Poliție format din doi agenți. Oamenii legii stau de vorbă preț de câteva secunde cu medicii și cu vecinii care s-au adunat la locul tragediei, iar, mai apoi, intră în scara blocului în care locuiau Sebastian Felecanu și iubita lui, Monica Cioată. În tot acest timp, avocatul Sebastian Felecanu, cel care se afla în casă cu iubita lui până ca aceasta să cadă de la etajul 6, nu a coborât să vadă ce s-a întâmplat.

Avocatul Sebastian Felecanu a coborât din apartament după 21 de minute

De ce nu a coborât avocatul Sebastian Felecanu din apartament până să ajungă Poliția, este greu de spus. Cert este că, la ora 4:58, după 21 de minute de la momentul tragediei, el își face apariția alături de polițiști. Felecanu se uită câteva clipe la iubita lui, apoi se întoarce, discută cu Poliția și rămâne în zonă până când este declarat decesul tinerei avocate. Ulterior, el le dă unele informații anchetatorilor și pleacă din apartament pentru câteva zile, deoarece ușa imobilului a fost sigilată de anchetatori. Ce a făcut Sebastian Felecanu în apartamentul său în tot acest timp, este greu de bănuit. Probabil asta încearcă și anchetatorii ieșeni să afle.

Totuși, rămâne o întrebare pe buzele tuturor: de ce nu a coborât Felecanu timp de 21 de minute din apartament pentru a încerca să o salveze pe iubita lui? Vă reamintim că Monica Cioată a căzut de la etajul 6 parțial dezbrăcată. Trebuie precizat că ea a intrat în scara blocului puțin după ora 4:00, împreună cu iubitul ei.

Ceartă aprinsă între Sebastian Felecanu și Monica Cioată, în seara tragediei

Monica Cioată și Sebastian Felecanu au ajuns în jurul orei 4:00 în fața scării de acces a blocului în care locuiau. Monica a condus mașina pe care cei doi iubiți o foloseau. Felecanu a coborât din partea dreaptă a autoturismului, clătinându-se. Ulterior, Monica a intrat în scara blocului și a izbit ușa de acces spre Felecanu, cănd acesta s-a apropiat. La câteva minute după aceea s-a produs tragedia. Este clar că între cei doi a existat o ceartă aprinsă în acea seară. Vecinii cuplului au precizat că au auzit scandal, țipete și un sunet asemănător celui produs de spargerea unui geam.
Mai mult decât atât, o femeie care locuiește în zonă a declarat că a auzit o voce de femeie care striga:

„Nu fă asta! Nu fă asta!”

Ancheta nu este nici pe departe încheiată. Oamenii legii încearcă să afle ce s-a întâmplat. După cum au precizat reporterii „BZI” și în edițiile anterioare, nu este exclusă nicio variantă. Este luată în calcul o posibilă sinucidere, un accident sau o crimă. Mai trebuie precizat faptul că Monica Cioată aflase recent că este însărcinată, iar, în momentul în care a căzut de la etajul 6, nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Comentarii
 • Se vede de pe luna ca obezul sinistru e criminalul, foarte simplu: Fata cade pe spate, deci cel mai probabil a fost impinsa, iar boul sinistru pare sa nu aiba nicio remuscare si nicio reactie.

 • Poziția pe spate este cea mai recomandată
  la căderea de la înălțime. O știe fiecare cascador. O știe fiecare pompier. O știe fiecare medic, mai ales ortopezii.
  Căderea pe spate îți distribuie uniform greutatea pentru că altfel îți rupi tibia și peroneul. Te alegi cu picioare plate pe toată viața.
  În anchetă lucrurile încep să se lege.
  Se coroborează lipsa de alcool în sânge cu poziția căderii / saltului, că dacă era beată nu mai avea cum să adopte această poziție corectă.
  Nu e de pronunțat de ce iubitul nu a coborât imediat. Poate s-a bărbierit. Poate era blocat liftul și a mers pe scări. Să vedem ce zice.

 • Da, cred că deja ne îndreptăm spre ceea ce bănuiam majoritatea!
  De această dată felicit echipa B.Z.I. pentru publicarea acestui material!

 • Mă frate nu-mi vine sa cred.iubita lui era lata pe ciment și, el sta cu mâinile în buzunar și se uită la ea de parca nu sa întâmplat nimic.si pisica dacă îți cade de la balcon tot te duci și o iei în brațe, ii faci ceva, așa ceva nu e posibil.

 • Sta că boul cu mâinile în buzunar și se uită nu face nimic.de parca ia căzut tricoul de pe sarma de la uscat și e lene sal ridice.va rog cercetați cazul cu atenție că asta nu e om

 • Ce căuta astfel de tinere frumoase, fie că sunt avocate fie că sunt nu știu ce niste langa boșorogi din ăștia împuțit la 40 50 ani?

 • @Cineva: se uita ca un om nevinovat. Poate el era la baie, la dus, nici nu ii vine sa creada ochilor. E mirat, se vede, adevarul e ca o faza din asta iti cam strica weekendul.

 • Dle S.Holmes, pisica nu i-a cazut dela balcon ci dela fereastra. E un caz diferit. Dar e de studiat, intradevar.
  Si eu felicit ziarul ca a pus filmul, dovada, e clar acum ce s-a intamplat. Ea a premeditat, intai a oprit prima data masina exact pe locul caderi, deci si-a facut planul, apoi a mutat masina in parcajul final. Se observa si ca i-a iesit exact locul ales al caderi, la milimetru.
  Bravo si pentru ca a-ti colorizat partea doua a filmului, cata munca ca la discavery cand colorizeaza filme din razboi.

 • Pt. Doctoru…
  Adevărul îl știm, dar, ca de obicei, nu ne pasă, atât timp cât nu ne afectează.
  Există multă mizerie morală în societatea noastră, dar și mai multă în justiție, sănătate, învățământ, administrație publică, domenii cheie!
  Nu pot să îți spun de ce se întâmplă astfel de fapte, pentru că dacă aș scrie aici, mâine aș fi chemat și dat afară.
  Așa este construita societatea noastră.
  Cine spune adevărul și nu ascunde mizeria sub preș este sancționat, iar cine pupă în cur politicienii și toți ceilalți infractori o duce foarte bine!

 • Pentru criminalul numit SEBASTIAN FELECANU, cel care a aruncat o fată nevinovată pe geam (vă prezentăm scene dintr-o realitate imediată):

  DEȘTEPTAAAREA! CULCAAAT! DREEEPT! STÂNGA-MPREJUR!

  Pușcăriabile, te anunțăm că începând de astăzi, toți cei încarcerați la Jilava vor merge pe Bărăgan (Câmpia Bărăganului, este și cea mai apropiată de penitenciarul Jilava) la săpatul șanțurilor necesare construirii sistemelor de irigații, pentru implementarea proiectelor cuprinse în PNRR, proiecte pentru care UE a alocat deja bani.

  Ce credeai, jigodie, că te ține statul ca pe un trântor și va cheltui cu tine apă plus mâncare iar tu doar vei bălti la umbră și vei ține ocupată o celulă pentru tot restul vieții, cât ți-e pedeapsa, fără a produce chiar nimic în schimb? Pripasule!

  Dacă nu ai avut capacitatea îndrăgostirii de acea fată, măcar atât cât este necesar pentru a nu o arunca pe geam, ca pe un covor, atunci cu siguranță vei crea o afinitate deosebită pentru târnăcop și cazma căci, de azi, vă declar SOȚ și SOȚIE!

  ÎNAINTEEE-MARȘ! STÂNG-DREPT, STÂNG-DREPT, STÂNG-DREPT…

 • Îți arde de glume de beci neaerisit, boșorogule? Sper să-ți facă moartea o vizită cât de curând și să nu mai prinzi bucuria următorului Crăciun. Avem și noi bunici, dar așa un prostovan eu chiar n-am crezut că există.

 • Mesajul de mai sus a fost pentru epava din spatele pseudonimelor „Eu”, „Altu”, „Doctoru” și „Anonim”. Un pensionar scârbavnic la modul absolut… nimic special.

 • omul acesta chiar pare un mare criminal . un om normal si curat are o alta reactie in fata unei tragedii . va trage nasoale de acum ! nu se face asa ceva nici in gand , nici in cea mai proasta gluma care iti trece prin cap intr-un moment de maxima descumpanire . pacat de fata aia , citesc aici ca era o fata buna . am si eu o fata si nu imi pot inchipui asa ceva

 • V-ati adunat toti prostii Iasului sa va dati in stamba la capataiul acestei fete. Unul si unul, nesimtiti si agramati. Vai de mama voastra de decelerati sinistri.

 • Wea Șerloc, de data asta nu ai nimerit misteru. Na de-aici un ajutor ca în vremurile bune, fii antenă:
  – ea nu era iubita lui.
  – el da, era iubitu ei, da’ ea nu era iubita lui. Pare greu de înțeles (let ălăun de acceptat) mai ales de către putorile care spumegă pe-aici, dar foncția asta de iubire între ei nu era bijectivă. Așa că, deh, înțelegi de ce nu s-a grăbit să vadă oroarea.
  Fata, nevinovata, trăia un vis. Sau în vis. Credea că e iubita cuiva. Nu era. Aud că suspectul avea act valabil de căsătorie plus copil cu soția lui legiuită. Deci visul fetei era gon uiz ză uind. Capisci, mai frend ?

 • Ai facut bine ca ti-ai schimbat iar pseudonimele. Stai bine si cu decelerarea si nu te mai „sfiaza” nimeni. Mai nou se pare ca ai scapat si de enigma propulsiei.
  Cum a fost la targul de oale, s-au distrat numai copiii sau si bunicii ?

 • Fatuca a jucat murdar cum fac mai toate azi și merită deplin această soartă. A dat păsărica pentru un viitor bun dar a văzut că nu o cere de nevastă. Apoi a rămas voit gravidă forțându-l pe tip să o ia de soție.N a mers nici așa după care a început scandalul. El, băiat deștept n a fost impresionat și într un moment de rătăcire fatuca s-a aruncat pe geam. 90% dintre fatuci din România fac așa până la aruncatul pe geam. Fără regrete, fără compasiune.

 • Citind de la desnisa și da.ia.na am lăsat să scape o beșinuță de gravă emoție), vă dați seama)? cu această sentință ele (că e una singură), a făcut dreptate la toate cazurile astea de malpraxis iubiresc bașca vreo câțiva la pârnaie și programați la Doamna cu Coasa). ușurel fetelor ușurele,să nu se rupă (?) ceva-n voi (!), plus că oți mai spărie pe aici eventuale candidate). nu vedeți, pictorița, hop, a nimerit în apă de data asta), și avea și vestă de salvare).

 • Cine a cazut de la balcon? Fata – avocata sau domnul, avocat? nu inteleg…

  1. De ce a cazut?
  2. Daca a fost trucat totul?
  3. Poate aveau probleme
  4. Ce meserie aveau? Chiar erau avocati? Stiu ca e greu sa ajungi
  5. Unde locuiau?

  Stie cineva sa-mi raspunda?

 • PANA LA URMA CINE-I VINOVAT?
  ADMINISTRATORUL BLOCULUI DE CE A PERMIS LOCUIREA UNOR ASTFEL DE INDIVIZI IN INTERIORUL SCARII?

  DE CE A SARIT PE GEAM? CE MOTIV AVEA?
  CARE ESTE SCOPUL?
  CINE CUNOASTE?

 • Eu cred ca intr-o bună zi o sa citim despre tine ca te-ai trezit cu un cuțit cu lama de 30 cm fix în gât. Apoi ai fost stropit cu benzina și lăsat pe un câmp lângă Iași ca să mai meditezi la subiectele tale preferate în timp ce te chirceai la flacăra violeta a motorinei.

 • Cel mai bine ar fi sa fii tranșat cu toporul și lăsat sa putrzesti la soare. Sa te mănânce muștele și sa te umpli de viermi de hoit.

 • @Altul, @Anonim, ce glumițe sunt astea, dezaxatule? Te crezi tare amuzant, nu-i așa?

  Dormi-ți-ai somnul morții și cânta-ți-ar dracu’ la ureche astă-seară! Că să nu mai mâzgălești aiureli pe aici, măcar de mâine.

  Pare că nimic nu te înmoaie. La tine, bezna minții e încă în floare dar fi foarte prolifică.

 • Ai de putza voastra de maimutzoi oficatzi !, visati numai topoare si cutite in gat !, asta dupa ce toata noaptea vati luat pulen cur !, luamiati cacatul la laba, va dati voi mari comisari pe aici obositilor !

Adauga un comentariu