Titlurile zilei

Imagini interzise celor slabi de înger! Momentul în care frumoasa avocată Monica Cioată cade de la etajul 6, înregistrat de camerele de supraveghere! A picat pe spate, iar iubitul ei nu a ieșit din casă timp de 21 de minute după impact! (Exclusiv)

Publicat: 28 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Imagini interzise celor slabi de înger Momentul în care frumoasa avocată Monica Cioată cade de la etajul 6 înregistrat de camerele de supraveghere A picat pe spate iar iubitul ei nu a ieșit din casă timp de 21 de minute după impact Exclusiv
Avocatul Sebastian Felecanu a fost arestat pentru omor calificat

Momentul în care frumoasa avocată Monica Cioată a căzut de la etajul 6 a fost înregistrat video. Avocata ieșeană cade pe spate, de la etajul 6 al imobilului din zona Târgu Cucu, iar iubitul ei, avocatul Sebastian Felecanu, nu coboară imediat după impact! Primul care ajunge lângă trupul zdrobit este un vecin. La câteva minute după aceasta ajung și autoritățile. Medicii încearcă zeci de minute să o readucă la viață, dar nu reușesc

Noi imagini care-ți dau fiori, în cazul tinerei avocate din Iași care și-a pierdut viața în urmă cu mai bine de o săptămână! Momentul în care frumoasa avocată Monica Cioată cade de la etajul 6 a fost surprins de camerele de supraveghere. Imaginile, de o duritate ce nu poate fi reprodusă în cuvinte, îți fac, practic, pielea de găină. Avocata cade pe spate și se izbește violent de beton, între mașinile parcate. Poziția în care tânăra cade poate juca un rol extrem de important în anchetă. Există voci care spun că nu poți cădea pe spate decât dacă te împinge cineva. Nu este așa, spun alte voci. Având în vedere distanța considerabilă, de aproximativ 25 de metri, de la geamul de la care a căzut tânăra și până jos, poziția trupului ei s-ar fi putut schimba.

În orice caz, Monica Cioată a avut parte de o moarte extrem de violentă. Surse din anchetă au precizat că tânăra avocată a murit pe loc în urma impactului.

„Având în vedere înălțimea de la care a căzut, este clar că moartea a venit imediat după impactul cu solul. A căzut pe spate, lovindu-se puternic la cap. S-a încercat resuscitarea, dar fără succes”, a precizat o sursă din cadrul anchetei.

Imagini greu de descris în cuvinte, din noaptea tragediei petrecute în centrul Iașului

Reporterii cotidianului „BZI” au obținut imaginile de pe camerele de supraveghere care au înregistrat totul, inclusiv momentul în care tânăra Monica Cioată cade în gol. Totuși, imaginile sunt prea violente pentru a fi făcute publice, motiv pentru care reporterii cotidianului „BZI” au preferat să nu facă public momentul impactului. Interesant este faptul că, după ce cade de la etajul 6 și ajunge pe beton, iubitul tinerei Monica Cioată, avocatul Sebastian Felecanu, nu coboară imediat pentru a vedea ce se întâmplă cu ea. În schimb, un vecin al celor doi ajunge lângă trupul tinerei și pare că nu știe ce să facă. Ulterior, la fața locului ajunge un echipaj medical, iar, la scurt timp, ajunge și Poliția. Medicii ieșeni încearcă disperați să o readucă la viață pe avocată, însă nu reușesc.

În timp ce aceștia efectuau manevrele de resuscitare, polițiștii au intrat în scara blocului pentru a afla ce s-a întâmplat. Din câte se pare, aceștia au discutat cu avocatul Sebastian Felecanu, iar, după ce criminaliștii au făcut fotografii și măsurători, au sigilat ușa apartamentului din care a căzut tânăra avocată.

Monica Cioată a căzut de la etajul 6 la ora 4:27

Analizând imaginile de pe camerele de supraveghere, apar noi detalii interesante. Monica Cioată cade de la etaj la ora 4:27. La câteva secunde după aceea, iubitul ei, Sebastian Felecanu, sună la 112, pentru a cere ajutor. La ora 4:36 iese din bloc un vecin. Bărbatul merge până la trupul tinerei, se uită în jur, iar, mai apoi, intră în scara blocului. Ulterior, la ora 4:37, la fața locului ajunge un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, de la SMURD.

Medicii încep manevrele de resuscitare imediat. După câteva minute, la ora 4:43, apare în zonă un echipaj de Poliție format din doi agenți. Oamenii legii stau de vorbă preț de câteva secunde cu medicii și cu vecinii care s-au adunat la locul tragediei, iar, mai apoi, intră în scara blocului în care locuiau Sebastian Felecanu și iubita lui, Monica Cioată. În tot acest timp, avocatul Sebastian Felecanu, cel care se afla în casă cu iubita lui până ca aceasta să cadă de la etajul 6, nu a coborât să vadă ce s-a întâmplat.

Avocatul Sebastian Felecanu a coborât din apartament după 21 de minute

De ce nu a coborât avocatul Sebastian Felecanu din apartament până să ajungă Poliția, este greu de spus. Cert este că, la ora 4:58, după 21 de minute de la momentul tragediei, el își face apariția alături de polițiști. Felecanu se uită câteva clipe la iubita lui, apoi se întoarce, discută cu Poliția și rămâne în zonă până când este declarat decesul tinerei avocate. Ulterior, el le dă unele informații anchetatorilor și pleacă din apartament pentru câteva zile, deoarece ușa imobilului a fost sigilată de anchetatori. Ce a făcut Sebastian Felecanu în apartamentul său în tot acest timp, este greu de bănuit. Probabil asta încearcă și anchetatorii ieșeni să afle.

Totuși, rămâne o întrebare pe buzele tuturor: de ce nu a coborât Felecanu timp de 21 de minute din apartament pentru a încerca să o salveze pe iubita lui? Vă reamintim că Monica Cioată a căzut de la etajul 6 parțial dezbrăcată. Trebuie precizat că ea a intrat în scara blocului puțin după ora 4:00, împreună cu iubitul ei.

Ceartă aprinsă între Sebastian Felecanu și Monica Cioată, în seara tragediei

Monica Cioată și Sebastian Felecanu au ajuns în jurul orei 4:00 în fața scării de acces a blocului în care locuiau. Monica a condus mașina pe care cei doi iubiți o foloseau. Felecanu a coborât din partea dreaptă a autoturismului, clătinându-se. Ulterior, Monica a intrat în scara blocului și a izbit ușa de acces spre Felecanu, cănd acesta s-a apropiat. La câteva minute după aceea s-a produs tragedia. Este clar că între cei doi a existat o ceartă aprinsă în acea seară. Vecinii cuplului au precizat că au auzit scandal, țipete și un sunet asemănător celui produs de spargerea unui geam.
Mai mult decât atât, o femeie care locuiește în zonă a declarat că a auzit o voce de femeie care striga:

„Nu fă asta! Nu fă asta!”

Ancheta nu este nici pe departe încheiată. Oamenii legii încearcă să afle ce s-a întâmplat. După cum au precizat reporterii „BZI” și în edițiile anterioare, nu este exclusă nicio variantă. Este luată în calcul o posibilă sinucidere, un accident sau o crimă. Mai trebuie precizat faptul că Monica Cioată aflase recent că este însărcinată, iar, în momentul în care a căzut de la etajul 6, nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Adauga un comentariu