Actualitate

Detaliul halucinant care a ieșit la iveală după moartea miresei însărcinate. Ce a descoperit primarul care ar fi trebuit să oficieze cununia civilă

Publicat: 21 aug. 2022
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Detaliul halucinant care a ieșit la iveală după moartea miresei însărcinate. Ce a descoperit primarul care ar fi trebuit să oficieze cununia civilă
Primarul localității, care ar fi trebuit să oficieze cununia civilă, a lansat acuzații dure la adresa preotului care urma să îi căsătorească religios pe Alexandra și pe logodnicul ei

Au ieșit la iveală amănunte surprinzătoare, după moartea miresei din Suceava. Primarul localității, care ar fi trebuit să oficieze cununia civilă, a lansat acuzații dure la adresa preotului care urma să îi căsătorească religios pe Alexandra și pe logodnicul ei! Iată despre ce este vorba!

,,Căsătoria civilă urma să aibă loc săptămâna viitoare, joi, 25 august!”

Primarul din Păltinoasa, acolo unde s-a petrecut tragedia, a investigat pe cont propriu situația Alexandrei, mireasa însărcinată în 8 luni, care a decedat chiar în ziua nunții.

Edilul spune, însă, că a descoperit un detaliu halucinant.

Mai exact, preotul din localitate ar fi acceptat să oficieze ceremonia religioasă pentru cei doi tineri, deși aceștia nu erau căsătoriți civili:

„Ei au adus toate cu documentele la noi, inclusiv certificatul medical, marți, 16 august și conform legii căsătoria civilă urma să aibă loc după 10 zile, adică săptămâna viitoare, joi, 25 august. În absența certificatului de căsătorie civilă preotul nu are cum să oficieze căsătoria religioasă, este ilegal.”, a declarat Eduard – Rudolf Wendling, primarul din Păltinoasa.

Preotul care ar fi trebuit să oficieze slujba: ,,Eu le spun ce le trebuie”

În urma acuzațiilor aduse, și preotul din localitate, care ar fi trebuit să îi cunune religios pe Alexandra și logodnicul ei, a făcut câteva declarații.

Acesta a mărturisit că le-ar fi comunicat celor doi faptul că are nevoie de certificatul de căsătorie, pentru a oficia slujba religioasă:

„Eu le spun ce le trebuie – certificat, verighete, vin, pișcoturi, nașii să fie cununați… Certificatul îl prezintă chiar la cununie. Acum s-au dus toate… M-am așezat pe scaun când am auzit că fata a murit. O tragedie…”, a declarat preotul Mihai Manolache.

Comentarii
  • Cu ce va pierdeti voi timpul, chiar este HALUCINANT ce a descoperit ala. Cum.adica ilegal tâmpitule? Ce ai descoperit asa scos din comun?
    Niste retarzi nimic mai mult.

  • Termenul legal de încheiere a căsătoriei este de 11 zile de la data când a fost înregistrată declaraţia de căsătorie, domnule primar. Nu cunoașteți noile reglementări.

  • Gravida in 8 luni,mai face nunta..!!
    Ptiu drace!
    Spurcata lume ! Molifte si canoane grele ,bre popooo,asta trebuia sa le programezi
    Va mai mirati ca prostii ca nu mai rabda Dumnezeu

  • Amândoi în vârstă,ea are copii dintr-o căsătorie anterioară,el la fel,s-au căsătorit doar religios pentru a nu trăi necinsti,la decesul lor fiecare copil moștenește pe tata sau pe mama din aceasta căsătorie,fara să se certe pe moșteniri și să implice cearta.Si asta e rău?Pai daca se căsătoreau și civil,intervenea chestia cu soțul supraviețuitor și se amestecau toate,ducând la ceartă.Si ei m-am căsătorit mai întâi religios iar la un an,civil.

  • De fapt primarul ar spune orice despre preotul ortodox. Dl. Wendling e de altă confesiune și e supărat că încă mai există ortodocși în comuna lui..

Adauga un comentariu