Local

Dezastru ecologic în comuna Golăiești. Igor Istrati, președinte APP Iași: „Dacă nu o sa alegem oameni competenți, o să ajungem la dezastre și mai mari”

Publicat: 05 iul. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Dezastru ecologic în comuna Golăiești. Igor Istrati președinte APP Iași Dacă nu o sa alegem oameni competenți o să ajungem la dezastre și mai mari
Dezastru ecologic în comuna Golăiești

Președintele APP Golăiești i-a transmis un mesaj lui Igor Istrati, președinte APP Iasi. Bulciu Ilie a spus că în comuna Golăiești este un adevărat dezastru ecologic produs în raul Jijia. Mii de pești au murit, aerul este greu de respirat, iar animalele localnicilor nu mai au unde să se adape.

În acest sens, Igor Istrati, președinte APP Iași a reacționat. Acesta este de părere că oamenii trebuie să aleagă oameni mai responsabili la putere, altfel, în comuna Golăiești o să fie dezastre și mai mari.

„Dezastru în comuna Golăiești!! Echipa APP Golaiești, condusă de președintele nostru Bulciu Ilie ne-a semnalat dezastrul ecologic care s-a produs în raul Jijia, unde au murit mii de pești, iar aerul este greu de respirat. Primarul comunei Golăiești, din crasa incompetență și lipsa de experiență administrativă, a omis să solicite alimentarea cu apă a cursului râului Jijia, demersuri care trebuiau făcute în perioada martie-aprilie (a.c) pentru a evita secarea râului.

Rezultatul, o adevărată bombă ecologică, mii de pesti morți, râu secat, și mai grav, în plină caniculă, animalele localnicilor nu mai au unde să se adape. Este un dezastru, asta ne-a comunicat președintele APP Golăiesti. Sper din tot sufletul ca oamenii să se trezească și să fie mai responsabili atunci când sunt chemați la vot. Nu mai putem tolera ca toți incompetenții, începand de la cei din Consiliul Județean și până la primarii de comune să-și bată joc de oameni. Dacă nu o să alegem oameni competenți, care își iubesc semenii, o să ajungem la dezastre și mai mari”, a transmis Igor Istrati, președinte APP Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu