Actualitate

Dezvăluire cutremurătoare făcută de Daniel Zamfir: „PNL are la partid toate informațiile și dovezile despre Nicușor Dan!“

Publicat: 16 sept. 2020
Daniel Zamfir arată cu mâna
Daniel Zamfir spune că PNL are la partid toate informațiile și dovezile despre Nicușor Dan

Senatorul PSD, Daniel Zamfir, face o dezvăluire cutremurătoare în legătură cu Nicușor Dan. Senatorul social democrat scrie pe pagina sa de Facebook că liberalii au, încă din anul 2016, întreg dosarul lui Nicușor Dan. Acest dosar ar fi fost primit de către staff-ul de campanie în timpul campaniei electorale.

”ADEVĂRUL ȘTIUT DE TOȚI LIBERALII

Chiar așa, dincolo de ce știe Liviu Negoiță… În 2016, PNL a avut o campanie cu Predoiu pentru Primăria Capitalei. ȘTIU SIGUR că le-au venit toate informațiile și DOVEZILE despre cine e Plicușor și ce face! Motiv pentru care Plicușor, pentru cei care nu știu, nu e poreclă pusă de vreun pesedist, ci de un penelist: Mișu Voicu!“, susține Daniel Zamfir.

Dezvăluire cutremurătoare făcută de Daniel Zamfir: „PNL are la partid toate informațiile și dovezile despre Nicușor Dan!“

Parlamentarul social democrat precizează că l-au pus candidat la Primăria Capitalei pe Nicușor Dan tocmai pentru că știau despre înregistrările cu acesta.

„Revenind…peneliștii ȘTIU cu PROBE cine e Nicușor și l-au pus candidat. PROBELE din 2016 primite de staff-ul PNL sunt perfect din aceeași serie cu ce e acum în înregistrările cu Nicușor făcând presiuni pentru fratele lui interlop. Și atenție, domnu’ care transpiră și mințea ieri în conferiță de presă, ȘTIA SIGUR ce face și că n-are dreptatea-n mână! CÂND sună el la Primarie? Când? DUPĂ CE instanța dăduse verde demolării! DUPĂ! Adică să impiedice demolarea validată de INSTANȚĂ!

#RomaniiTrebuieSaStie

#vavedem”, mai scrie Daniel Zamfir pe pagina sa de Facebook.

Înregistrarea cu Nicușor Dan, făcută publică de Dana Budeanu

Dana Budeanu a publicat o înregistrare cu Nicușor Dan, în care candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei pare a-și exercita influența asupra unui angajat al Primăriei Sector 4 în tentativa de a opri demolarea unei clădiri.

Pe înregistrare, interlocutorul lui Nicușor Dan este Cristian Zărescu, consilierul primarului Daniel Băluță. Zărescu a explicat că este vorba despre cinci astfel de convorbiri cu Nicușor Dan, iar clădirea pe care acesta încerca să o protejeze aparținea unui om certat cu legea, care are mai multe probleme cu Primăria Sectorului 4.

„Această înregistrare este dintr-un şir de înregistrări dintre cei doi. Nicuşor Dan face trafic de influenţă, în favoarea acestui domn. A venit un nene într-o zi şi şi-a luat o parcelă în parc, după care domnul Mitrache a construit fără autorizaţie în parc, într-un copac. A construit o casă, este acolo. El spune că este restaurant, purul Nicuşor Dan a intervenit conform declaraţiei din seara aceasta şi recunoaşte înregistrarea. El (Nicuşor Dan n.r.) a intervenit în calitate de mediator, declară dânsul”, susţine Dana Budeanu.

Trafic de influență

Dana Budeanu îi solicită lui Nicușor Dan să spună dacă fapta sa este sau nu trafic de influenţă.

„Doresc ca Nicuşor Dan să ne spună în direct că ceea ce a făcut nu este trafic de influenţă. Este o decizia a CCR-ului, nu aveţi voie să intervenţi lângă nicio autoritate. În epoca Kovesi era nenorocire, să asculte dânsă. Ceea ce aţi făcut este trafic de influenţă, punct. Eu sunt om foarte corect, foarte deschis, dar această puritate. Eu nu fac parte din niciun partid, faptul că susţin pe Firea nu înseamnă nimic. Aşa funcţionaţi, suntem cu voi sau suntem împotriva voastră. Vreau să fim corecţi, ceea ce aţi făcut este trafic de influenţă. Se aude, ce să negi din asta?!” , menționează Dana Budeanu.

Adauga un comentariu