National

Dezvăluiri incredibile făcute de jurnalistul Sorin Roșca Stănescu! Traian Băsescu avea o relație extraconjugală cu Elena Udrea

Publicat: 09 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dezvăluiri incredibile făcute de jurnalistul Sorin Roșca Stănescu Traian Băsescu avea o relație extraconjugală cu Elena Udrea
Traian Băsescu si Elena Udrea au avut o relație extraconjugală

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a vorbit în direct la Marius Tucă Show despre relaţia extraconjugală pe care Traian Băsescu a avut-o cu Elena Udrea. Acesta a povestit un episod din urmă cu mai mulţi ani.

Pe altă parte, Traian Băsescu ar fi pregătit-o pe Elena Udrea ca să devină, după 10 ani, președinte al României.

Traian Băsescu a avut o relație extraconjugală cu Elena Udrea, susţine Sorin Roșca Stănescu

Prezent în platoul unei emisiuni TV, Sorin Roșca Stănescu a vorbit pe larg despre relaţia lui cu fostul președinte al României, Traian Băsescu. Sorin Roșca Stănescu este prima persoană ca a zis în spaţiul public, cu subiect şi predicat, faptul că Traian Băsescu a avut o relație extraconjugală cu Elena Udrea. Reputatul jurnalist a povesti un episod care îl are în prim plan pe fostul președinte dar şi pe Elena Udrea.

De alfel, Elena Udrea ar fi avut şi o relaţie extraconjugală cu Sorin Ovidiu Vîntu:

Au fost amanţi! Îţi mai aminteşti când Elena Udrea chemată în faţa unei comisii parlamentare s-a făcut de ras vorbind despre o Monarhie ca fiind o Republică şi când presa a tăbărât pe ea? Atunci Traian Băsescu m-a sunat şi mi-a spus că este într-o anumită relaţie cu ea şi că ţine foarte mult la ea şi că mă roagă frumos să-i construiesc o imagine ca să repar cumva lucrurile. Eu în prostia mea, i-am spus trimite-o la mine ca să văd cum e materialul, despre ce este vorba. A fost o mare gafă asupra căreia mi-a atras atenţia soţia mea.

Deşteptule, tu nu ştii că ea a fost la noi în casă? Mai ţii minte că Vîntu după ce a fost părăsit de soţia lui venea cu tot felul de ţipe la noi şi eu te-am rugat să nu mai vină cu centuriste? Că tu îl întrebai cine sunt! Ai luat-o de pe centură! Ultima tipă cu care a fost Vîntu a fost Elena Udrea.

Eu nu mai ţineam minte. Era amanta lui Vîntu. Mi-am amintit că Vîntu, anterior ajungerii lui Băsescu pe funcţia de președinte, mi-a zis că a plasat o gagică de-a lui şefa de cabinet şi şefa de juridic la Primărie pentru a afla ce face Băsescu. Băsescu a înţepenit când i-am spus să îmi trimită materialul, probabil a vorbit cu Udrea, iar Udrea i-a spus cum să vină la mine, probabil nu îşi închipuia că am uitat. Atunci a apărut tensiunea. a declarat Sorin Roșca Stănescu.

Traian Băsescu o pregătea pe Elena Udrea pentru a-i lua locul la președinția României

Pe de altă parte, Sorin Roșca Stănescu a mai povestit un episod care îl are în prim plan pe fostul consul la New York. Acesta a fost sunat de președintele Băsescu care i-a cerut să îi facă rost de mai multe cărţi de politică. Fostul președinte dorea să o pregătească pe Elena Udrea pentru a-i lua locul la președinția României. De altfel, Cocoș, fostul soţ al Elenei Udrea ar fi avut un comportament urât cu aceasta:

După ce s-a căsătorit cu Cocoș, care nu ştiai cum vorbea cu Udrea. Vorbea cu ea în faţa mea ca şi cum vorbea cu o parașută. Lăsa întotdeauna impresia că e o căsătorie de interes, formală, paravan, Băsescu a făcut apel la Consulatul nostru de la New York şi l-a rugat pe consul să cumpere cărţi pentru Elena Udrea, cărţi politice, ca să se pregătească să devină peste 10 ani succesoarea lui. Aşa i-a spus ăluia, ăla a umblat ca un căpiat print tot New York-ul şi i-a făcut o colecţie de cărţi politice. menționează reputatul jurnalist.

Relaţia dintre Traian Băsescu şi Elena Udrea a afectat instituţiile statului

Marius Tucă l-a întrebat pe Sorin Roșca Stănescu dacă relaţia extraconjugală dintre Elena Udrea şi Traian Băsescu a afectat instituţiile statului. Jurnalistul a declarat că fost blondă de la Cotroceni a făcut trafic de influență în mai multe spețe

Marius Tucă: În ce măsură relaţia asta a afectat instituţiile statului

Sorin Roșca Stănescu: Într-o măsură decisivă pentru că ea a făcut trafic de influență, lucru care au fost dovedite prin înregistrări. Gândeşte-te la afacerea vânzarea de energie ieftină către Alro, la memoriul Alro care ea i l-a pus la nas lui Băsescu. Toate înregistrările telefonice dintre Cucoș şi cele de la Alro care au apărut în presă au fost şterse.

Pe de altă parte, Sorin Ovidiu Vîntu declara în 2015 că Elena Udrea a fost amanta lui Traian Băsescu și că intreaga căsnicie cu Cocoș a fost o acoperire. În schimb, Elena Udrea a povestit că prima dată când l-a întâlnit pe Traian Băsescu a fost înainte de a intra în politică la un eveniment privat.

Notă: Interviul se poate vedea dând click aici începând cu 1:30:00.

Adauga un comentariu