Titlurile zilei

Dezvăluiri incredibile! Un lider PNL rupe tăcerea și vorbește despre dezastrul făcut de Marius Bodea în filială. Mărturii de groază

Publicat: 27 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dezvăluiri incredibile Un lider PNL rupe tăcerea și vorbește despre dezastrul făcut de Marius Bodea în filială. Mărturii de groază
Daniel Juravle, consilier local PNL are o reacție dură la adresa celei mai noi alianțe de la Iași: PSD și USR

Filiala municipală a PNL Iași stă pe un butoi cu pulbere din cauza deputatului scandalagiu Marius Bodea și a unor persoane care continuă să îi cânte în strună pentru banii primiți de la Parlamentul României. Unul din membrii organizației municipale a decis să spună adevărul despre toată această mascaradă pusă la cale de Marius Bodea, cunoscut și ca deputatul zero.

Dezastrul provocat de deputatul zero Marius Bodea în filiala municipală a PNL Iași iese tot mai mult la iveală. Ajuns pe cai mari în PNL Iași după ce a fost impus candidat la Primăria Iași în urmă cu patru ani, Marius Bodea a reușit să-i îndepărteze ușor pe toți liderii PNL care au avut ceva de spus la adresa sa. În ultima vreme, Bodea a întețit atacurile la adresa celor din PNL Iași după ce a devenit clar că nu va mai candida la Primăria Iașului.

În acest caz, unii membrii ai PNL Iași au decis să arate adevărul și cum au ajuns Bodea și acoliții acestuia să distrugă partidul din interior. Unul dintre aceștia este și Daniel Juravle, membru în Biroul Politic Local (BPL).

„Evoluțiile din ultimele zile din sânul organizației locale a PNL, statutul meu de membru al BPL, dar și cel de cunoscător al mediului organizațional atât din PNL Iași, cât și din Primăria Iași mă obligă să fac câteva considerații absolut necesare pentru ca cei interesați de politică să înțeleagă contextul. Nu exagerez cu nimic dacă spun că organizația din municipiul Iași este o organizație capturată și utilizată în folosul personal al președintelui ei.

Operațiunea de capturare a presupus înlăturarea tuturor celor care au îndrăznit să aibă alte puncte de vedere decât linia trasată de președinte, oricât de pertinente și utile ar fi fost acelea, sistarea oricăror convocări a tuturor membrilor în forul statutar împuternicit să ia decizii de strategie și preluarea nestatutară a acelor atribuții de către președinte, sistarea oricăror dezbateri interne în comisiile de specialitate și apoi alinierea la linia oficială prin momirea cu efemere viitoare funcții a celor necesari procesului de capturare”, a arătat Daniel Juravle, membru în BPL al PNL municipiul Iași.

Bodea a încălcat statutul PNL. Oamenii au fost înlăturați ilegal

Liderul liberal a arătat și cum Bodea a încălcat statutul în ultimii ani, eliminându-i pe cei care i-au fost împotrivă.

„Au fost sacrificate orice oportunități de dezvoltare organizațională, inclusiv prin refuzul de a constitui organizațiile de cartier în municipiul Iași, făcând astfel ca peste 30 de membri să nu poată accede la funcția de vicepreședinte de drept. Statutar, conducerea organizației locale a încetat să mai existe de ceva vreme și doar îngăduința colegilor o mai ține astăzi în perfuzii. Organizația aceasta capturată se manifestă în aceste zile, o mână de oameni care se rotesc la portavoce pentru a părea mulți”, a mai spus Juravle.

De ce este nevoie ca Mihai Chirica să vină alături de PNL

Liberalul a precizat și de ce este nevoie ca Mihai Chirica să vină alături de PNL.

„Mi se va spune că eu sunt un trădător. Am îndrăznit să vreau să-mi practic meseria de specialist în administrația publică, de om care a studiat și înțeles cu ce se mănâncă munca într-o instituție publică, însă eu mă bucur că am ales să fac ceea ce știu. Dacă asta mi-e vina, că vreau ca astăzi să le fie mai bine ieșenilor, atunci o accept. Această dezvoltare a carierei mele profesionale mi-a oferit și ocazia să îl cunosc pe adevăratul Mihai Chirica. Dragi colegi, luați tot ce spune organizația capturată despre primar și răsturnați. Așa îl veți cunoaște cu adevărat”, a mai spus membrul BPL al PNL Iași.

Marius Bodea a capturat filiala

Acesta a povestit și cum Marius Bodea a capturat filiala și a impus persoane care nici măcar nu sunt membrii BPL, dar care sunt aghiotanți fideli.

„Evident că voi intra în gura propagandei oficiale care a sprijinit procesul de capturare prin altoirea publică a celor care au îndrăznit să gândească altfel. Eu însumi am fost victima acestui mod de control. Îmi asum acest risc dacă asta ajută la a da organizației mele o altă șansă. Vreau ca noi, liberalii, să câștigăm, să facem din Iași un fief liberal și pentru asta avem nevoie să mergem la luptă cu oameni care știu să câștige, și primarii noștri din județ o știu cel mai bine.

Adversarii PNL, în special cei de la USR și PLUS, sunt evident deranjați de posibilitatea ca PNL și Mihai Chirica să câștige detașat această competiție și le înțeleg jocul politic. Nu ei sunt destinatarii mesajului meu. Eu fac un apel la membrii PNL Iași care mă cunosc și, poate, m-au votat: dragi colegi, haideți să câștigăm și în lumea reală, nu numai în realitatea paralelă construită de cei care au capturat organizația”, a încheiat Juravle.

Adauga un comentariu