National

Dezvăluiri noi în cazul Caracal. Omul care a intrat în mintea lui Gheorghe Dincă: „Are școala vieții!”

Publicat: 15 ian. 2020

Psihologul criminalist Dorin Dumitran, cel care a reuşit să intre în mintea lui Gheorghe Dincă, a precizat că rechizitoriul în cazul Caracal a fost trimis în judecată, amintind că, de altfel, colaborarea sa cu inculpatul Dincă s-a încheiat pe 8 noiembrie.

Mai mult, discuţia pe care a avut-o cu Dincă a fost una sinceră şi bărbătească. Întrebat de jurnalişti dacă acesta ar fi făcut mai multe victime, Dorin Dumitran a răspuns că nu comentează.

„A fost cel mai dificil caz pe care l-am avut. O să se pronunțe și instanța și procurorii. Rechizitoriul a fost înainte, s-a creat o comisie. Detaliile fac diferența, iar dacă cineva se așteptată ca declarațiile să fie menținute în aceeași structură, în același format se înșeală”, a declarat psihologul criminalist Dumitran.

„Acum este foarte deranjat de ceea ce s-a întâmplat în mass-media, acuzațiile la adresa familiei sale. Eu zic că am reușit să scot adevărul psihologic care trebuie să fie concordant cu cel judiciar. Dincă are un IQ mediu. Are școala vieții. A fost foarte apropiat de familia sa și ca orice tată a încercat să-și protejeze familia”, a precizat Dorin Dumitran.

Dezvăluirile omului care a intrat în mintea lui Gheorghe Dincă: „Dacă cineva se așteaptă ca declarațiile să fie menținute se înșeală. El are școala vieții”.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu