Actualitate

Dezvăluirile lui Florin Ristei după ce s-a spus că s-a despărțit de Naomi Hedman. „Timpul vindecă tot”

Publicat: 11 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dezvăluirile lui Florin Ristei după ce s-a spus că s-a despărțit de Naomi Hedman. Timpul vindecă tot
Florin Ristei a risipit price urmă de îndoială după ce s-a spus că s-ar fi despărțit de iubita sa, Naomi Hedman

Artistul Florin Ristei vine cu câteva precizări după apariția unor zvonuri că s-ar fi despărțit de logodnica sa Naomi Hedman. Se pare că totul a pornit de la un mesaj postat de acesta pe contul său de socializare. Astfel, fanii lui Florin Ristei au interpretat greșit acele cuvinte trăgând concluzia că nu mai formează un cuplu cu Naomi Hedman.

De mai bine de doi ani de zile, Florin Ristei și Naomi Hedman trăiesc o poveste frumoasă de dragoste. Mai mult, în 2021, cei doi și-au oficializat relația, logodindu-se în secret, și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Naomi și Florin s-au cunoscut în 2020 la X Factor România.

Florin Ristei s-a despărțit de Naomi Hedman?

Florin Ristei și Naomi Hedman nu mai formează un cuplu? Acesta este întrebarea apărută după ce artistul a postat un mesaj misterios pe contul de socializare. În acest sens, cântărețul a făcut primele declarații, după ce s-a scris că el și Naomi s-au despărțit.

Astfel, Florin Ristei a explicat, pentru Unica.ro, ce însemna, de fapt, mesajul publicat pe Instagram. Și aceasta deoarece în presă au apărut speculații cu privire la relația cu Naomi Hedman. Ei bine, artistul a infirmat zvonurile conform cărora mesajul „Timpul videcă tot”, pe care l-a postat pe social media, are legătură cu relația cu iubita sa, Naomi.

„«Timpul vindecă totul» este titlul următorului meu single din 2023. A fost cântat prima dată live cu orchestra, pe 30 decembrie, la Sala Palatului, la concertul aniversar Orchestra Simfonică București. Înainte de lansarea propriu-zisă a piesei va apărea o versiune live, cu orchestra, ca preview. Chiar acum lucrăm la asta”, a declarat Florin Ristei.

Cu ce se ocupa Naomi Hedman înainte de a veni în România

Naomi și Florin s-au cunoscut la X Factor, unde tânăra mulatră era concurentă. Ulterior, cei doi au început o relație, iar în prezent sunt logodiți. Înainte de a veni în România, Naomi s-a făcut remarcată în Marea Britanie, în cadrul reality-show-ului „Ex on the beach”. Emisiunea este plină de scene incendiare, iar Naomi a participat în sezonul 4, difuzat în 2016.

La acea vreme, Naomi Hedman avea 22 de ani, iar presa britanică o numea iepuraș Playboy. De asemenea, tânăra făcea declarații inedite despre show-ul la care a participat. Mai mult, Naomi povestea că are unele preferințe din zona BDSM.

Potrivit imaginilor surprinse de jurnaliștii britanici, Naomi iubea viața socială și petrecea deseori alături de prietenii ei. Iubita lui Florin Ristei a fost fotografiată la un eveniment Playboy, bucurându-se din plin de toate ieșirile mondene. Dar toate acestea au rămas în trecutul ei, acum trăind o poveste fericită cu iubitul ei român.

Adauga un comentariu