Local

DGASPC Iași scoate la concurs 22 de posturi de educator, psiholog și asistent social în cadrul Centrului de Servicii Sociale Bogdănești

Publicat: 02 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
DGASPC Iași scoate la concurs 22 de posturi de educator psiholog și asistent social în cadrul Centrului de Servicii Sociale Bogdănești
DGASPC Iași scoate la concurs 22 de posturi

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași (DGASPC) organizează concurs pentru ocuparea mai multor posturi de execuție vacante. Este nevoie de 19 educatori, un psiholog și un asistent social în cadrul Centrului de Servicii Sociale Bogdănești

Persoanele care doresc să ocupe posturile vacante trebuie să își depună dosarele până la data de 17 mai 2024, ora 13.00, la sediul DGASPC Iași.

Ce condiții trebuie să îndeplinească participanții

DGASPC Iași scoate 10 locuri vacante la concurs în cadrul Centrului de Servicii Sociale Bogdănești. Este nevoie de 19 educatori, un psiholog și un asistent social.

Pentru a putea obține unul dintre aceste posturi, candidații trebuie să întocmească un dosar de înscriere ce va cuprinde următoarele documente: curriculum vitae, model comun european, formular de înscriere la concurs, care se regăsește pe site-ul www.dasiasi.ro, secțiunea anunțuri angajare – anexa 1, copia actului de identitate sau a oricărui alt document care atestă identitatea, potrivit legii, aflat în termen de valabilitate, copia certificatului de căsătorie sau a altui document prin care s-a realizat schimbarea de nume, după caz, copiile documentelor care atestă nivelul studiilor şi ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări, precum și copiile documentelor care atestă îndeplinirea condițiilor specifice ale postului, solicitate de autoritatea sau instituția publică, copia carnetului de muncă, a adeverinței eliberate de angajator pentru perioada lucrată, care să ateste vechimea în muncă și în specialitatea studiilor solicitate pentru ocuparea postului.

Mai este necesar și certificatul de cazier judiciar sau, după caz, extrasul de pe cazierul judiciar, adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, eliberată de medicul de familie al candidatului sau de unitățile sanitare abilitate cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului. Pentru posturile de educator și supraveghetor noapte trebuie să existe documentul de evaluare psihiatrică pentru protecția și promovarea drepturilor copilului, examinarea fizică sau evaluarea psihologică.

Etapele stabilite pentru concurs

În data de 21 mai 2024, va avea loc selecția dosarelor, iar următoarea zi vor fi afișate rezultatele. Contestațiile pot fi depuse pe 23 mai, iar următoarea zi vor fi publicate rezultatele lor.

Proba scrisă se va desfășura în data de 27 martie, la ora 10:00 la sediul DGASPC Iași, str. Ateneului, nr. 1C. Rezultate vor apărea următoarea zi. Interviul are loc în data de 31 mai 2024, ora 10:00, iar rezultatele vor fi publicate următoarea zi. Rezultatele finale vor apărea în data de 6 iunie 2024.

Persoanele care doresc să candideze pentru locurile de muncă scoase la concurs trebuie să își depună dosarele până la data de 17 mai 2024.

Adauga un comentariu