Economic Local

DGASPC scoate la concurs zece posturi de educator, supraveghetor de noapte, infirmier și pedagog de recuperare în centrele din Iași, Hârlău și Budăi

Publicat: 23 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
DGASPC scoate la concurs zece posturi de educator supraveghetor de noapte infirmier și pedagog de recuperare în centrele din Iași Hârlău și Budăi
Locuri vacante, scoase la concurs de DGASPC Iași. Iată ce criterii trebuie să îndeplinească participanții

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași (DGASPC) organizează concurs pentru ocuparea mai multor posturi de execuție vacante. Este nevoie de 4 educatori, 2 supraveghetori de noapte, 3 infirmieri și un pedagog de recuperare

Persoanele care doresc să ocupe posturile vacante trebuie să își depună dosarele până la data de 5 martie 2024, ora 15:30, la sediul DGASPC Iași, la Serviciul Resurse Umane și Formare Profesională.

Ce condiții trebuie să îndeplinească participanții

DGASPC Iași scoate 10 locuri vacante la concurs în centrele din Iași, Hârlău și Budăi. Este nevoie de 4 educatori, 2 supraveghetori de noapte, 3 infirmieri și un pedagog de recuperare.

Pentru a putea obține unul dintre aceste posturi, candidații trebuie să întocmească un dosar de înscriere ce va cuprinde următoarele documente: curriculum vitae, model comun european, formular de înscriere la concurs, care se regăsește pe site-ul www.dasiasi.ro, secțiunea anunțuri angajare – anexa 1, copia actului de identitate sau a oricărui alt document care atestă identitatea, potrivit legii, aflat în termen de valabilitate, copia certificatului de căsătorie sau a altui document prin care s-a realizat schimbarea de nume, după caz, copiile documentelor care atestă nivelul studiilor şi ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări, precum și copiile documentelor care atestă îndeplinirea condițiilor specifice ale postului, solicitate de autoritatea sau instituția publică, copia carnetului de muncă, a adeverinței eliberate de angajator pentru perioada lucrată, care să ateste vechimea în muncă și în specialitatea studiilor solicitate pentru ocuparea postului.

Mai este necesar și certificatul de cazier judiciar sau, după caz, extrasul de pe cazierul judiciar, adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, eliberată de medicul de familie al candidatului sau de unitățile sanitare abilitate cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului. Pentru posturile de educator și supraveghetor noapte trebuie să existe documentul de evaluare psihiatrică pentru protecția și promovarea drepturilor copilului, examinarea fizică sau evaluarea psihologică a unei persoane.

Etapele stabilite pentru concurs

În data de 7 martie 2024, va avea loc selecția dosarelor, iar următoarea zi vor fi afișate rezultatele. Contestațiile pot fi depuse pe 11 martie, iar următoarea zi vor fi publicate rezultatele lor.

Proba scrisă va avea loc în data de 13 martie, la ora 10:00 la sediul DGASPC Iași, str. Ateneului, nr. 1C. Rezultate vor apărea pe 14 martie. Interviul are loc în data de 19 martie 2024, ora 10:00, iar rezultatele vor fi publicate următoarea zi. Rezultatele în urma contestațiilor vor apărea pe 25 martie.

Persoanele care doresc să candideze pentru locurile de muncă scoase la concurs trebuie să își depună dosarele până la data de 5 martie 2024.

Adauga un comentariu