BZI LIVE

LIVE VIDEO – Diabetul a transformat-o într-o femeie de afaceri! Ines Nerina vorbește despre succesul declanșat de boala sa

Publicat: 09 mai 2021

Luni, 10 mai 2021, de la ora 11:00, are loc o nouă ediție BZI LIVE. Invitată în cadrul emisiunii este Ines Nerina, antreprenor.

Ines a fost diagnosticată cu diabet însă nu s-a lăsat învinsă de această boală și a fructificat încercarea la care a fost supusă într-o oportunitate de dezvoltare. Astfel, a câștigat 40.000 de euro, cu un proiect în programul Start-up Nation iar acum produce fuste speciale pentru femeile care suferă de diabet. Anterior acestui proiect a lansat o colecție de tricouri cu mesaje motivaționale pentru acești pacienți.

Invitata Roxanei Caraiman va împărtăși care sunt provocările afecțiunii sale și va oferi detalii privind afacerea înființată.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu