Titlurile zilei

„Diamantul“ unei companii italiene este îngerul unor copii sărmani din Iași! – FOTO

Publicat: 10 dec. 2022
_____ Vizualizări 6 Comentarii
Diamantul unei companii italiene este îngerul unor copii sărmani din Iași  FOTO
Aceasta se bucură de o viață de lux și își dorește să fie model pentru cei din jurul său

O femeie în vârstă de 36 de ani, care locuiește în Italia, ocupă un loc important în cadrul unei companii italiene și are un salariu de câteva mii de euro, dar nu a uitat de unde a plecat și își dorește să îndeplinească visul unor copii sărmani din Iași! Aceasta încearcă să participe la cât mai multe acțiuni caritabile și să aducă mai multă fericire în casele familiilor defavorizate, pentru că s-ar fi bucurat, la rândul ei, dacă ar fi avut parte de o astfel de persoană

Delia Frățilă are 36 de ani și de 17 ani locuiește în Italia. Aceasta este colaboratoarea unei companii italiene și are funcția de ,,Black Diamond”. Nu a uitat niciodată de copiii sărmani care s-au născut în familii mai puțin norocoase și care au dorințe mari.

,,Provin dintr-o familie numeroasă. Suntem cinci frați și nu avem tată. Mama ne-a crescut singură, cum a putut, însă am avut o copilărie cu lipsuri. Nu am avut jucării, haine, sendvișuri la școală și atunci m-aș fi bucurat să pot să scriu o scrisoare, să o dau altcuiva și să-mi îndeplinească dorințele”, povestește Delia Frățilă, „Black Diamond”-ul unei companii italiene.

O poză cu o persoană la mare
Copilașii sărmani o așteaptă pe Delia cu nasul lipit de geam și se bucură la cadourile primite din partea ei

Delia Frățilă este îngerul unor copii sărmani din Iași!

 o poză cu niște copilași care au primit cadouri
Delia are vârsta de 36 de ani și își dorește să fie moș, pentru cât mai mulți copilași

Delia Frățilă este îngerul unor copii care trăiesc vremuri grele din cauza faptului că părinții nu-și permit să le ofere o copilărie lipsită de griji și trăiesc în condiții greu de imaginat.

Copilașii așteaptă darurile de la Delia, cu nasul lipit de geam și cu o dorință pe care o spun cu voce tare, de fiecare dată.

„Sunt de câțiva ani buni în această companie și practic îndeplinesc dorințele oamenilor. Îmi face o deosebită plăcere să pot să fac oameni fericiți, însă copiii sunt slăbiciunea mea. Toți cei care primesc cadouri de Crăciun se roagă să avem putere să le facem zilele mai frumoase, că tare multe griji mai au”, destăinuie Delia.

Cu toate că se bucură de niște venituri mai mari, aceasta nu a uitat de copilăria pe care a trăit-o și își dorește să participe la schimbarea vieților persoanelor.

,,Copilăria mea nu a fost roz și mi-aș fi dorit să fi avut spiriduși, îngerași sau oameni care să-mi îndeplinească măcar una dintre dorințele pe care mi le-am pus la vremea respectivă. De aceea încerc să aduc zâmbete pe chipurile oamenilor și să simtă ce eu n-am reușit”, adaugă femeia.

o poză cu Delia Frățilă în cadrul unui eveniment de la locul de muncă
Deși, se bucură de un succes răsunător, aceasta nu a uitat de cei sărmani și încearcă să îi ajute atât de mult cât poate

De la o viață cu griji, Delia a ajuns la un succes răsunător!

o poză cu Delia Frățilă în vacanță
Ea a plecat în Italia de la vârsta de 19 ani și de atunci a început să muncească, pentru a-și atinge obiectivul

Delia Frațilă este de la vârsta de 19 ani în Italia, pentru că a încercat să-și construiască un viitor mai bun, însă până să ajungă să ducă o viață de lux a trecut prin cele mai cumplite momente.

,,Sunt de 17 ani în Italia. Am încercat să caut o viața mai bună. Am pornit de la locuri de muncă mai joase, precum curățenie, spălat vase și am ajuns la manager, interpret traducător, hostess. Când am rămas însărcinată mi-am pierdut locul de muncă și când l-am născut pe băiețelul meu aveam nevoie de o independență economică. Eram o mamă singură, fără un venit lunar.

Din acel moment a trebuit să înfrunt viața și să fac alegeri care nu au fost ușoare pentru o mamă. Gândul că trebuia să-l las cu oameni necunoscuți și că trebuia să-l văd câteva ore pe zi mă tulbura. Îmi era frică, dar acel sentiment puternic m-a făcut să muncesc și să ajung în poziția de astăzi”, mărturisește aceasta.

Mai mult decât atât, întodeauna și-a dorit să-i poată oferi copilului ei ceea ce ea nu a avut. Delia afirmă cu nostalgie că uneori îi treceau tot feluri de gânduri că nu va reuși să facă tot ce și-a propus, dar munca a făcut-o să-și depășească limitele.

Una dintre familiile cărora le-a adus zâmbete locuiește în Tomești și se roagă ca Delia să-i poată face copilașii fericiți, cât mai mult timp.

,,Uneori, frica unei mame este mare. Mă gândeam că nu voi reuși să fac tot ce mi-am propus, să-i ofer copilului meu copilăria la care și eu visam. Dar dorința puternică m-a făcut să-mi depășesc limitele și să fac mai mult decât aș fi îndrăznit să visez. De aceea mă simt cea mai fericită când particip la campanii caritabile, când mă implic și ajut alți oameni, care au fost mai puțin norocoși”, zice Delia Frățilă, îngerul unor copii sărmani din Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu