Prima pagină » Radio » Actualitate » Diana Enache a născut o fetiță în mare secret. A fost dată de gol chiar de tatăl ei

Diana Enache a născut o fetiță în mare secret. A fost dată de gol chiar de tatăl ei

05 oct. 2023, 11:41,
BZI.ro, în Radio

Diana, fiica lui Adrian Enache, a născut o fetiță în mare secret, la sfârșitul lunii trecute, fiind dată de gol chiar de tatăl ei. Artista este de 5 ani într-o relație cu nimeni altul decât Ionuț, fiul lui Sorin Ovidiu Vântu. Nașterea fiicei Dianei Enache a avut loc în urmă cu o săptămână, la o clinică privată din Capitală.

Diana Enache a fost dată de gol de tatăl ei că a adus pe lume o fetiță. Solistul, fericit că a devenit este bunic, le-a făcut cinste colegilor de la Teatrul de Revistă. Diana Enache, în vârstă de 26 de ani, solistă și totodată vocea de la Național FM, și Ionuț Vântu, afacerist, au devenit părinți după o relație de aproape 5 ani.

Diana Enache a născut o fetiță în mare secret

Nașterea s-a petrecut în mare secret, chiar la finalul lunii trecute. Diana Enache a adus pe lume, pe 27 septembrie, o fetiță de nota 10, la o clinică privată din Capitală, iar în acest moment se află amândouă acasă. Bebeluşa este perfect sănătoasă și a venit pe lume prin cezariană. Copleşit de emoţii, Adrian Enache a dat prima dată vestea colegilor de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, unde a și avut un spectacol weekendul trecut.

Fiica lui Adrian Enache și fiul lui Sorin Ovidiu Vântu sunt discreți cu relația lor de iubire, dar iată că din când în când apar cu câte o noutate pe rețelele sociale. Așa s-a întâmplat recent, când fiica lui Adrian Enache și-a uimit admiratorii cu o poză splendidă, publicată pe Facebook și pe Instagram. În imagine apare Diana Enache, gravidă în luna a noua, etalându-și burtica proeminentă în cadrul unei ședințe foto semnată de Maus Studio. Îmbrăcată în portocaliu și cu o coroniță de flori pe cap, Diana radiază și transmite multă fericire.

„Matenitate: iubirea toată începe și se termină acolo”, este mesajul puternic din dreptul fotografiei, un citat care îi aparține poetului englez Robert Browning.

Cine este și cu ce se ocupă partenerul Dianei Enache

Sorin Ovidiu Vântu are doi copii, pe Ioana și pe Ionuț Vântu, iar frații au apărut o singură dată în public, în 2014, într-o conferință de presă, atunci când au anunțat oficial că omul de afaceri Elan Schwartzenberg prelua Realitatea Media și că tatăl lor nu mai era asociat în acea afacere.

Dar iată că, prin prisma relației cu Diana Enache, Ionuț, fiul lui Sorin Ovidiu Vântu, este din nou pe prima pagină a ziarelor. Dar cine este și cu ce se ocupă Ionuț Vântu? Cum era de așteptat, tânărul, absolvent al unei Facultăți de Administrare a Afacerilor, la Regent’s University, din Londra, nu putea să activeze decât în domeniul antreprenorial.

Din 2010, de când a terminat studiile, a deținut nu mai puțin de 7 companii, după cum însuși anunța într-un curriculum vitae. Multe dintre ele au fost lichidate.

Din 2017 și până în prezent, fiul lui Sorin Ovidiu Vântu este președinte și fondator al unei agenții de consultanță, care oferă „servicii personalizate bazate pe strategii complexe de investiţii în criptovalute”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *