Local

Diana Șoșoacă a chemat poliţia la Parlamentul României! I s-ar fi furat mai multe bunuri din poșetă

Publicat: 16 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Diana Șoșoacă a chemat poliţia la Parlamentul României I s-ar fi furat mai multe bunuri din poșetă
Diana Șoșoacă a primit o amendă de la CNCD pentru declarații făcute la adresa lui Raed Arafat

Diana Șoșoacă a explicat jurnaliştilor faptul că ieri, la Parlamentul României a fost chemată poliţia. Senatorul de Iași a menţionat faptul că în timpul staţionarii în interiorul, din poșetă i s-ar fi sustras mai multe bunuri. De altfel, aceasta a precizat faptul că printre bunurile furate se regăseşte şi o tabletă.

Senatoarea a declarat faptul că nu va merge la nicio secție de poliţie pentru a depune plângere. Plângerea va fi depusă la Parlamentul României. Diana Șoșoacă a menţionat că în cursul zilei de astăzi, în Parlament vor fi chemaţi criminaliştii pentru a prelua eventuale probe.

 

Diana Șoșoacă a chemat poliția la Parlamentul României după ce i-ar fi fost furate mai multe bunuri

Așadar, conform celor mai recente declarații, Diana Șoșoacă a menționat faptul că polițiștii români au ajuns ieri la Parlamentul României. Senatoarea de Iași i-a chemat pe oamenii legii pentru a căuta mai multe bunuri sustrase. Vorbim despre faptul că parlamentarul susține că în perioada în care se afla în interiorul parlamentului, din poșetă i-au fost furate mai multe bunuri printre care și o tabletă. De altfel, aceasta a precizat faptul că nu se va duce la poliție pentru a depune o plângere și că se va duce în Parlament pentru a face sesizarea. Totuși, Parlamentul României nu are atribuții în acest sens.

Senatoarea va chema, în cursul zilei de astăzi, criminaliștii pentru a prelua eventuale probe și pentru a demara o anchetă în acest caz.

Diana Șoșoacă implicată într-un scandal internațional de proporții după ce s-a certat cu jurnaliștii italieni

Diana Șoșoacă a apărut recent într-un conflict în care au fost implicați mai mulți jurnaliști italieni. Scandalul a luat amploare în momentul în care senatoarea a chemat poliția pentru a-i da afară pe jurnaliști. Oamenii legii susțin faptul că Silvestru Șoșoacă, i-ar fi agresat. În cauză s-a intocmit un dosar penal pentru ultraj iar soțul senatoarei a fost plasat sub control judiciar.

În replică, Șoșoacă susține faptul că tocmai soțul ei a avut de suferit pentru că ar fi fost lovit de polițiști și chiar și-a pierdut cunoștiința:

Pe scurt, s-a intrat peste mine în casă de către o echipă de jurnalişti care erau din Italia. Nu au respectate datele convenite, adică să răspund la trei întrebări, nu s-a respectat. Am solicitat intervenţia 112, este filmat tot. Am rămas cu un cameraman de orgine sarba şi incă un individ.. Vorbeau în engleză şi le-am spus să vorbească în italiană pentru că sunt de la o televiziune italiană. A venit poliţia, a mai venit o echipă de poliţişti care a deschis uşa. În acel moment i-a făcut culoar doamnei jurnaliste, a intrat în casa mea, a filmat în casa mea fără acord, şi i-am spus să o scoată afară. Ea a venit în mine, m-a lovit pe mine urlând că îi sechestrez pe cei doi, asta în timp ce cei doi indivizi vorbeau cu poliţia.

Soţul le-a spus că dacă nu o dau afară poliţiştii, o da el. Trei poliţişti au sărit peste bărbatul meu. Are 3-4 secunde în care şi-a pierdut conştiinţa. El nici nu ştie ce s-a întâmplat. Cum e posibil să îl imobilizaţi pe soţul meu? a explicat Diana Șoșoacă.

Adauga un comentariu