National

Diana Șoșoacă, despre Dragobete: „În general plecam cu soțul meu undeva amândoi”

Publicat: 24 feb. 2021
Diana Sosoaca zambeste larg in multime
Senatoarea Diana Șoșoacă

În data de 24 februarie, în fiecare an, românii sărbătoresc iubirea. Dragobetele marchează începutul primăverii dar și prima dragoste. Din păcate, în ultimii ani Valentine’s Day a căpătat mai multe popularitate decât Dragobetele.

Senatoarea de Iași Diana Șoșoacă se pare că a sărbătorit această zi în plen, la muncă. Totuși, în cadrul unui interviu aceasta a trasnmis un mesaj tuturor românilor și a vorbit despre modul în care celebrează această zi împreună cu soțul ei.

”Dragobetele sărută fetele. Este adevărata noastră Sărbătoare națională a dragostei. În general plecam cu soțul meu undeva amândoi, dar nu mai avem cum pentru că am treabă în plen. Sf Valentin este o sărbătoare care vine de peste ocean, n-am nimic cu sărbătorile lor, dar este comercială, acolo totul se bazează pe bani. Putem să importăm de peste tot, dar să fie cu suflet, lucru care ne lipsește în România. Suflet, unitate, dragoste…” a spus Diana Șoșoacă la Antena 3.

Diana Șoșoacă: „Câți oameni mai trebuie să moară?!“

Ajunsă la Institutul „Marius Nasta“ din București la scurt timp după incidentul care a avut loc din cauza unui ventilator aflat pe unitatea mobilă a secției de Antestezie și Terpie Intensivă, Diana Șoșoacă i-a adresat o cascadă de întrebări lui Vlad Voiculescu, actulului ministru al Sănătății.

Aceasta și-a manifestat revolta și i-a lansat o întrebare tăioasă ministrului. Diana Șoșoacă l-a întrebat pe Vlad Voiculescu câte persoane mai este nevoie să-și piardă viața pentru ca acesta să demisioneze.

„Câți oameni mai trebuie să moară să vă dați demisia? Sunteți pentru a doua oară ministru. Dumneavoastră nu sunteți ales, sunteți numit. Dumneavoastră vorbiți de decență? Tot poporul vă cere demisia. Cum vă simțiți când oamenii mor în mandatul dumneavoastră? De ce nu răspundeți? Este adevărat că vreți să privatizați sistemul de sănătate?”, i-a spus senatoarea lui Vlad Voiculescu.

Minitrul Sănătății nu a dorit să-i răspundă senatoarei. Imediat după a plecat de la instituția medicală. Dina Șoșoacă a continuat să meargă după Vlad Voiculescu pentru a-i adresa mai multe întrebări. La un moment dat, aceasta a fost blocată de angajații unei firme de pază.

„Dă-te la o parte, te rog frumos! Nu ai voi să mă împingi. Sunt demnitar! Vreau să vorbesc cu ministrul Sănătății. Vă dați seama că veți avea dosar penal, da?”, le-a strigat senatoarea angajaților firmei de pază.

Comentarii
  • Pe femeia asta nu poate sa opreasca nimeni. Este de rasul curcilor. Sunt spitale care pot sa o vindece. Cum dracu a ajuns parlamentar o asemenea idioata, cu grave probleme de educatie civica?

Adauga un comentariu