National

Diana Șoșoacă: „Eu trebuie să mă înscriu în toate partidele, că toate mă vor”

Publicat: 10 mart. 2021
Diana Șoșoacă

În urma excluderii sale din grupul senatorilor Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), Diana Șoșoacă, a afirmat că este curtată de toate formațiunile politice din România. Aceasta a intrat în Parlament în urma unui acord dintre AUR și Ninel Peia. Diana Șoșoacă a afirmat că se simte foarte bine ca parlamentar nafiliat, independent.

Șoșoacă i-a ironizat o declarație recentă făcută de liderul Partidului Social Democrat (PSD) Marcel Ciolacu. Acesta afirmase că venirea Dianei Șoșoacă în formațiunea social- democrată ar periclita relațiile formațiunii cu Internaționala Socialistă. Diana Șoșoacă a declarat că nu o tentează înscrierea în PSD.

„Eu trebuie să mă înscriu în toate partidele, că toate mă vor. E pe principiul ‘dacă ea nu ne vrea, noi o vrem’. Deocamdată mi-e bine independentă și cred că am reușit să schimb multe lucruri singură. PSD trebuie să treacă prin schimbări majore, să renunțe la baronii locali, să își facă curat în partid cu cei condamnați penal, cei care și-au bătut joc de țară.

Și mai am o pretenție de la PSD, având în vedere că au avut majoritate și au susținut Guvernul PNL abuziv și acele legi abominabile: le solicit să iasă public și să își recunoască vina, să își asume ce s-a întâmplat de un an de zile în România, inclusiv morți din spitale. În aceste condiții putem vorbi cât de cât de un partid curat”, a spus Diana Șoșoacă, miercuri, la Parlament.

Diana Șoșoacă a dorit să nu comenteze propunerile primite de la partide. Totuși, nu a avut nicio reținere în a menționa faptul că o posibilă colaborare cu Partidul Social Democrat nu o atrage. Marcel Ciolacu, a comentat asupra unei posibile primiri a senatoarei independente Diana Șoșoacă în PSD.

Liderul PSD a menționat faptul că nu a existat o discuție pe această temă dar nu a respins această perspectivă.

„Nu cred că doamna Șoșoacă poate să strice relațiile PSD cu internaționala socialistă. N-am văzut-o că are derapaje. Este o apărătoare a unor drepturi cetățenești, dar nu a existat această discuție. Nu mă pot ante-pronunța.

Nici dânsa nu și-a manifestat intenția”, a declarat Marcel Ciolacu într-un interviu pentru DC News.

Comentarii
  • Oare cat mai este lăsată să împroaște cu lături aceasta scroafă , această mahalagioaica schizofrenica ??? Chiar nimeni nu se găsește sa o pună la punct…marea tovarășa senatoare a Capitalei Culturale… Rușine…

Adauga un comentariu