Actualitate

Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România, despre călătoria de lux a președintelui Klaus Iohannis, la BZI LIVE: „Îl rog să folosească E85 până la Sibiu să vadă ce înseamnă traficul” – VIDEO

Publicat: 10 mart. 2023
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Diana Șoșoacă președintele S.O.S. România despre călătoria de lux a președintelui Klaus Iohannis la BZI LIVE Îl rog să folosească E85 până la Sibiu să vadă ce înseamnă traficul - VIDEO
Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România

Președintele Partidului S.O.S. România, Diana Șoșoacă, a fost prezent astăzi, 10 martie 2023, în Studioul BZI LIVE. Senatorul de Iași a abordat cele mai importante subiecte ale momentului, printre care și călătoria de lux a președintelui Klaus Iohannis.

Vă aducem aminte că șeful statului a mers în Japonia cu o aeronavă de lux și a făcut o escală specială la Sibiu, care costă minim 10.000 de euro ora! Aroganța supremă a fost făcută pe banii cetățenilor români.

Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România, despre călătoria de lux a lui Klaus Iohannis

Fiind subiectul momentului, Diana Șoșoacă a avut o primă reacție după ce președintele Klaus Iohannis a făcut escală la Sibiu cu un Boeing 737-900ER(BBJ) Global Jet, care avea amenajate zone de relaxare, cu fotolii şi un dormitor cu pat matrimonial. Senatorul de Iași afirmă că șeful statului român este într-o continuă vacanță, iar în cele două mandate nu a făcut nimic pentru cetățeni.

De asemenea, liderul S.O.S. România susține că întotdeauna a ales să meargă printre oameni, să discute cu aceștia și să afle care sunt problemele lor. Mai mult decât atât, Diana Șoșoacă este parlamentarul cu cele mai mici cheltuieli și nu se visează pe cai mari cum o face Iohannis.

„Cu un preşedinte voiajor, în vacanţă non stop. Eu nu pot face acest lucru, când mergeam în străinătate mergeam tot cu maşina. Îmi plăcea să interacţionez cu oamenii. Şi când vin la Iaşi întotdeauna mă opresc în judeţe, toţi se plâng ca nu au parlamentarii alături de ei, li se vorbeşte foarte urât. Li se închide uşa în nas sau le spun că nu au obligaţia să vorbească cu ei. Este suma forfetară, poţi angaja un consilier. Nu poţi plăti un super profesionist, dar sunt tineri care sunt dornici să înveţe. Poţi face un contract de colaborare cu un cabinet de avocatură. De ce parlamentarii nu realizează că impozitarea este enorm de mare. Eu mă deplasez în toată România, m-am oprit la Vaslui, într-o comună unde există o mare problemă cu primarul, cu poliţia. Se abuzează de funcţii. Cu avionul ar fi simplu. Eu fac pe drum cât trebuie, oricum drumul e în jur de 5-7 ore, dar gândiţi-vă, cu avionul faci o oră şi un pic până la Iaşi, trebuie să te duci cu două ore înainte şi nu costă atât de mult statul roman. De ce să te duci cu atâta bănet când poţi să te duci cu mai puţin. Eu nu stau la hoteluri cu 1000 lei cameră, cum fac colegii mei. Eu mă duc în astea, cu factura, cu 200 lei pe seară. Mi se spune de la Parlament că am cele mai puţine cheltuieli.

Vedeţi ce înseamnă dacă eu vin din mediul privat. Am dat meditaţii ca să mă întreţin, dar nu mi-am făcut vile şi să-mi iau maşina, nu m-am dus în excursii. Klaus Iohannis este învăţat pe cai mari, se crede preşedintele SUA. Îşi doreşte un Air Force One. A închiriat cu 10.000 euro pe oră aeronavă. Îl rog să folosească E85 până la Sibiu, drumul este în lucru non-stop, să vadă ce înseamnă traficul mai ales iarna. Este o diferenţă între Sud şi Ardeal. Eu venisem de la 15 grade şi când m-am întors deja în Sibiu erau 30 cm de zăpadă. A fost un dezastru, nu erau maşinile pregătite şi am sunat la 112 şi am solicitat să intervină de urgenţă pentru că era un viscol cumplit. În timp ce eram în live s-a umplut autostrada de maşini şi m-au încadrat şi m-au scos. După o oră au închis circulaţia. România nu e funcţională pentru că ne-am obişnuit, merge şi aşa, lasă-i că se descurcă. Românul este un tip inteligent, în străinătate a reuşit să acapareze profesiile de la ei care sunt desfiinţate”, a spus Diana Șoșoacă, la BZI LIVE.

Diana Șoșoacă: „Parlamentarii sunt lăsați să facă ce vor”

Președintele S.O.S. România s-a arătat revoltată că actuala conducere a statului român nu are un target pe care să-l atingă. Mai mult decât atât, Diana Șoșoacă susține că președintele Klaus Iohannis este non-stop în vacanță, iar oamenii se plâng că nu mai pot ieși din casă atunci când liderul de la Cotroceni ajunge în zona lor.

„Toţi profesioniştii noştri merg în afară. Mulţi dau lecţii de omenie multora. Mulţi au dat bani să îşi ia o diplomă, diferenţă o face experienţă, inteligenta, acumularea de cunoştinţe. Am pus baza pe oamenii care ştiu să facă ceva. Poţi veni cu 200 de diplome, îs egale cu zero. Văd omul din faţa mea, nu diploma ce o ai în buzunar. Iohannis trăieşte într-o altă era, societate. El nu este preşedintele României, ci Austriei, unui land din Germania, intereselor NATO. Nu am ceva cu SUA, NATO. Bravo lor că au oameni capabili şi-şi văd interesele lor. Problema este la noi pentru că nu avem oameni ca cei care sunt puşi să conducă alte state care au un target pe care trebuie să-l atingă. Dacă am fi ca Ungaria, toată lumea îl înjură pe Orban că da bani maghiarilor din România. De ce nu înjurăm autorităţile care nu i-au ajutat pe toţi să se dezvolte.

Problema României este că politicienii care au fost lăsaţi să facă ce vor. Au existat cazuri şi sunt dosare penale pentru traficul de copii. Există mărturii, acele şase case pe care dânsul nu a demonstrat că sunt ale lui. Cum poţi să-l alegi primarul Sibiului când tu nu ai o siguranţă, deasupra lui plutesc întrebări cu privire la corectitudinea să. Ce realizări a avut Iohannis în Sibiu ca să-l propulseze la postul de preşedinte al României. Sibiu a fost mereu elegant, curat, dar el nu şi-a pus amprenta atât de mare încât să spui că omul ăsta a transformat toată zona şi a avut o influenţă. Aici a jucat un rol puterea din afară. Apreciem ce este în afară, dacă un om este apreciat în afară atunci este bun pentru România. Nu se uitam la adevăratele intenţii ale omului. E vorba de a alege intenţia bună sau rea. Preşedintele nu trebuie să ne mai uimească, că el este non-stop în vacanţă”, a spus la BZI LIVE președintele S.O.S. România.

În continuarea declarației sale, Diana Șoșoacă afirmă că dacă politicienii nu ar mai fi lăsați să facă ce vor România ar avea o salvare. Dar, din păcate, statul trebuie distrus pentru a putea schimba tot din temelii și a renaște ca pasărea Phoenix.

„Oamenii îmi povestesc că vine cu suită de maşini SPP şi o ia cu paza şi protecţie şi se duce prin păduri, munţi, nu ştiu unde se duce. Oamenii nu mai pot ieşi din vilele lor pentru că sunt cei de la SPP şi îi interzic. Care este diferenţa între comunism şi democraţie? Trebuie să avem egalitate şi libertate, să nu mai există diferenţa între clasă conducătoare şi oamenii obişnuiţi. Lasă-ţi funcţia, eu cum pot merge pe jos, să mă duc în piaţă, târg, nu-mi cade rangul. Iohannis din păcate are două mandate în care nu a făcut nimic altceva decât să ajute clasa politica să fie tot mai rea. Dacă un astfel de om te conduce, ce aşteptări să ai. La noi totul se acoperă. Vă spun tuturor, intelectuali, fără studii, profesionişti, trebuie să intraţi în politică pentru că nu are cine să vină în locul vostru şi să preia domeniile. Trebuie să schimbăm totul din temelii. Din cenuşa trebuie să revenim. Nu poţi să laşi pe umerii unui singur om lucrul ăsta. Mulţi au înţeles lucrul ăsta şi au venit alături de noi”, a conchis Diana Șoșoacă.

Comentarii
  • Bla ,bla,ba…..as vrea sa stiu cu ce s-ar fi dus Diana Sosoaca in Japonia, s-a vaccinat sau nu, pe autostrada Sebes -Alba se fac mereu reparatii de ce? comisioanele care nu sunt a presedintelui, la alegerile finale la presedentie au candidat Iohannis si Viorica Dancila pe cine ar fi preferat? Ca sa fim multumiti ar trebui sa facem schimbari in fiecare an,pe banii cui,parerea mea este ca ea nu este o viitoare presedinta a tarii

  • Purceaua urlătoare este președinta unui sos de vodcă rusească. Chiar sunt atâția idioți care o baga in seamă… Jigodia asta penală trebuie trimisă direct la șeful ei de la Kremlin.

Adauga un comentariu