Actualitate

Diana Șoșoacă reacționează după scandalul cu Mihai Gâdea: „Libertatea de exprimare este garantată“

Publicat: 28 ian. 2021
Mihai Gâdea și Diana Șoșoacă
Mihai Gâdea și Diana Șoșoacă, la Sinteza Zilei

Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a reacționat la scandalul cu Mihai Gâdea. Diana Șoșoacă a avut un schimb dur de replici cu prezentatorul emisiunii „Sinteza Zilei”, Mihai Gâdea, după care s-a ridicat și a plecat din emisiune.

Senatoarea AUR i-a transmis, într-o postare pe pagina sa de Facebook, realizatorului TV, că „să mă ameninți că-mi tai microfonul este o încălcare flagrantă a dispozițiilor constituționale”.

„Mulțumesc pentru adevăr. Eu am plecat fără să îi anunț. Libertatea de exprimare este garantată. Să mă ameninți că îmi tai microfonul doar că postul nu îți permite să spun partea de adevăr care nu îți convine este o încălcare flagrantă a dispozițiilor constituționale”, a scris Diana Șoșoacă pe pagina sa de Facebook.

Diana Şoşoacă, dată afară de Mihai Gâdea din platoul emisiunii „Sinteza Zilei“

Senatoarea AUR Diana Şoşoacă a fost dată afară din platoul emisiunii Sinteza Zilei, în urma unui schimb de replici dur cu Mihai Gâdea și invitatul său, jurnalistul Mirel Curea. Înainte să „dispară” în timpul unei pauze publicitare, Diana Şoşoacă l-a întrebat pe jurnalistul Mirel Curea, cu care a mai avut contre în trecut pe tema vaccinării, cine îşi asumă răspunderea în cazul apariţiei efectelor adverse după vaccinarea anti-COVID.

Jurnalistul i-a răspuns că nu are nimic împotrivă să fie el acel caz de unul la un milion cu efecte adverse. „Mă supun unui risc pentru că nu trăiesc în pădure, nu trăiesc în munţi, trăiesc în societate şi eu nu accept ca eu să devin pericol social pentru oamenii care trăiesc în jurul meu”, a spus Mirel Curea.

Diana Şoşoacă i-a întrerupt pe invitații de mai multe ori

În timp ce Mirel Curea încerca să răspundă la întrebare, Diana Şoşoacă l-a întrerupt de mai multe ori punându-i diverse întrebări. De altfel, cei doi invitaţi s-au mai contrat în idei şi în alte emisiuni.

„Haideţi, domnul Curea, de câte ori v-aţi făcut vaccinul antigripal?”, a întrebat Diana Şoşoacă, iar Mirel Curea a răspuns că în luna noiembrie a anului trecut, dar şi în ceilalţi ani. Avocata a replicat – „Foarte bine! Şi? Ceilalţi care nu l-au făcut v-au îmbolnăvit pe dumneavoastră?”. „Uneori am făcut, dar nu forme foarte grave”, a venit răspunsul jurnalistului.

Apoi, Diana Şoşoacă a rupt dialogul cu Mirel Curea, întorcându-se cu spatele către el şi îndreptându-se către medicii Adrian Marinescu şi Beatrice Mahler, prezenţi în platoul emisiunii Sinteza Zilei, pe care i-a întrebat dacă mai există gripă.

Aerul din platou a început să se „încingă”

Atunci, Mihai Gâdea a atenționat-o pe senatoare asupra comportamentului avut în timpul emisiunii. „Eu apreciez prezenţele dumneavoastră de fiecare dată. La o doamnă, e uşor neplăcut şi nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta, în momentul în care interveniţi absolut peste oricine care vorbeşte este o lipsă de politeţe”, i s-a adresat Mihai Gâdea Dianei Şoşoacă.

Ea i-a replicat imediat, pe un ton ridicat: „Domnule Gâdea, cred că cea mai mare lipsă de politeţe o aveţi dumneavoastră. Dacă m-aţi invitat, eu doresc să aflu nişte întrebări şi aş dori să ştiu şi eu unde este gripa”.

„Dacă dumneavoastră nu respectaţi dialogul, vă opresc microfonul”, a spus Mihai Gâdea. Replica nu a rămas fără răspuns, Diana Şoşoacă acuzând că a fost victima unui abuz psiho-emoţional.

Comentarii
  • Va rog sa-mi spuneti cum putem sa anulam candidatura acestei Idioate care reprezinta Iasul chiar daca dansa habar nu are ce reprezinta Iasul fiinca dansa nu este din Moldova. Iasul trebuie reprezentat de personalitati din Moldova nu de niste persoane din alte zone ale tarii. Ca si cetatean din Iasi imi este rusine ca in Parlament Iasul este reprezentat de catre o asemenea persoana care be face de ras.

  • Iesenii trebuie sa faca liste cu semnaturi, pentru ca acest personaj, ce nu face cinste Iasului si care a fost plantata la Iasi, sa fie trimisa la domiciliu. Nu multinationalele dicteaza in Iasi, sa fie clar.

Adauga un comentariu