Cancan ultimă oră

Dieta cu care Andra a slăbit peste 15 kilograme

Publicat: 17 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Andra este fără doar şi poate una dintre cele mai bune voci din România. Dacă în trecut artista a avut mai multe probleme cu kilogramele în plus, acum, are o siluetă de invidiat. Oare care este secretul frumoasei cântăreţe? Andra se numără printre cele mai cunoscute artiste de la noi din ţară, dând dovadă de o voce şi un talent aparte, cu care reuşeşte să facă furori de fiecare dată. De-a lungul timpului, s-a confruntat cu probleme legate de kilogramele în plus.

Nu a apelat la specialişti sau la diete drastice, ci a gândit totul de una singură. Şi-a făcut un progam fix, cu mai multe mese pe zi, la care a adăugat proteine slabe. Micul-dejun era format din cereale integrale fără zahăr, cu lapte degresat. Uneori combină şi ou cu legume şi brânză.

Prânzul era unul uşor, o supă său piept de pui la grătar cu salată verde. După orele 18:00, artista nu mai consuma nimic, ci bea doar apă. A avut grijă la ce mănâncă şi a combinat totul cu sport, ocazional. Andra susţine că are un metabolism foarte bun, care o ajută să scape repede de kilogramele în plus.

”Pe mine metabolismul mă sprijină dintotdeauna. Mă îngraş greu şi atunci când totuşi pun ceva kilograme, reuşesc să scap de ele printr-un regim care cere mai degrabă un pic de bunăvoinţă decât eforturi chinuitoare. Repet, doar am supravegheat un pic meniul şi stilul de viaţă, nimic altceva.”, declara ea cu ceva timp în urmă.

Adauga un comentariu