Diete si regimuri

Slăbire: Dieta cu care se mentine in forma Celine Dion

Publicat: 11 nov. 2019

Dieta cu supe nu este eficienta! Potrivit unui cronicar, Celine Dion ar fi tinut dieta cu ciorbă de slăbire.

A fost dezvăluit secretul siluetei lui Céline Dion? Pe platoul unei emisiuni din Franta, cronicarul Fabien Lecoeuvre a spus că cântăreața de 51 de ani „consuma o mulțime de supe pentru a nu câștiga în greutate și care îi oferă multă energie” .

Info sau intox? Greu de spus. Dezvoltată în Statele Unite în anii ’50, dieta cu ciorbe ar fi sedus multe vedete – Angelina Jolie, Kate Moss, Sarah Michelle Gellar…

Dieta cu ciorbă este (în teorie) o dietă care durează 7 zile. După cum sugerează și numele, oferă un plus ciorbelor de legume: acestea trebuie consumate la prânz și la cină, cu o porție mică de carne albă sau pește slab. Micul dejun include fructe și ceai sau cafea fără zahăr.

Dieta cu supe nu este eficienta!

Dieta cu ciorbă scăzută de calorii oferă o capacitate de aproximativ 800 Kcal pe zi. Promisiunea: mai puțin de 5 kilograme într-o săptămână.

Dieta cu ciorbe: încercăm? Idee proastă! Deoarece sunt interziae alimentele grase și zaharoase, dieta cu ciorbă nu are nimic echilibrat și ar putea fi chiar responsabilă pentru deficiențe dacă este urmata pe termen lung.

Este, de asemenea, o lipsă, cu siguranță dăunătoare pentru organism: o femeie cu vârsta cuprinsă între 18 și 40 de ani, care nu este sportivă și are nevoie de cel puțin 1800 Kcal pe zi!

Sursa de frustrare și fără stabilizare, dieta cu ciorbe duce cu siguranță la un efect yo-yo: kilogramele pierdute revin in galop (și chiar mai mult) imediat ce reluați o dietă normală. Concluzie: pentru a slăbi sănătos și rapid, este mai bine să solicitați sfatul unui medic.

Vixen studio iasiloading...

Adauga un comentariu