Cancan

Dieta de slăbit cu care Loredana Groza şi-a modelat silueta

Publicat: 28 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dieta de slăbit cu care Loredana Groza şi-a modelat silueta
Loredana Groza are 51 de ani, dar silueta arată ca la 20

O vedem destul de des în diverse emisiuni televizate. Pe reţelele de socializare postează imagini din vacanţă. Iar în presa de cancan apar articole despre ipostazele în care e surprinsă, adesea poate prea sexy. Este vorba, bineînţeles, despre Loredana Groza. Apariţiile ei fac senzaţie de fiecare dată. Uneori, colegii de breaslă îi reproşează că ar căuta atentia publicului mai mult cu silueta ei, decât prin muzică. Haideţi să aflăm dieta de slăbit pe care Loredana Groza a urmat-o ca să arate atât de bine.

De curând, mai exact pe 10 iunie, a împlinit 51 de ani, dar nu-şi arată vârsta. Are un corp bine lucrat şi muşchi tonifiaţi. Multe femei de 20 de ani nu arata aşa bine precum Loredana Groza. Care e secretul ei? Ei bine, exerciţiile fizice, dar şi un regim alimentar adecvat.

Loredana Groza – Dieta de slăbit cu care a avut succes

Are o moştenire genetică bună, dar şi-a lucrat şi organismul pentru a arăta atât de bine. Iată ce spunea Loredana Groza în urmă cu ceva timp:

„Dimineața beau, pe stomacul gol, o cană cu apă fierbinte. De dimineață am mâncat un iaurt și am pus niște semințe de in. Vă recomand și vouă, e foarte sățios.”

Iată în ce constă dieta de slăbit urmată de Loredana Groza:

  • micul dejun constă în iaurt şi fructe proaspete sau uscate;
  • prânzul presupun peste ori carne slabă şi o salată;
  • pentru desert alege fructe. Acestea sunt sursa de minerale îs vitamine, dar şi de apă;
  • cina constă în salate.

În schimb, Loredana Groza a renunţat la dulciuri, zahăr rafinat, junk-food, produse de patiserie şi cofeină.

Ce fel de exerciţii face Loredana Groza

Chiar dacă a ajuns deja la 50 de ani, are un abdomen foarte bine lucrat, cu pătratele. În urmă cu ceva timp spunea că petrece la sala în jur de o oră jumătate şi face fitness jogging şi squash. În plus, adora şedinţele de masaj. Trebuie spus că şi acestea contribuie considerabil la aspectul tonifiat al musculaturii.

În urmă cu ceva ani, Loredana Groza ajunsese la 75 de kilograme. Apoi, în numai o lună, a dat jos 14 kilograme. Nu a vrut să spună cum a reuşit însă. A menţionat doar că a consumat un produs gândit special pentru persoanele care vor să slăbească.

Cântăreața de origine română șochează acum prin aparițiile tot mai sexy, chiar erotice. Ea neagă faptul că ar fi făcut operaţii estetice.

„Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a povestit Loredana la un post tv.

Controverse a stârnit și Oana Roman. Pe de o parte face reclamă unei băuturi de slăbit. Pe de altă parte, internauții spun că își prelucrează foarte multe imaginile postate pe rețelele de socializare.

La fel de bine, cu un corp foarte lucrat la sală, arată și actuala parteneră de viață a lui Alex Velea. Și Antonia are moștenire genetică bună, dar are grijă și în ceea ce privește alimentația și exercițiile fizice.

Pe de altă parte, Andreea Esca a slăbit renunțând la pâine și la dulciuri.

Adauga un comentariu