Cancan

Oana Roman a slăbit spectaculos. Ce dietă a urmat ca să ajungă la aceste forme de invidiat

Publicat: 13 mai 2021
colaj oana roman a slabit
Oana Roman a slăbit spectaculos iar toată lumea a rămas socată de transformarea suferită în ultimul an de zile și se întreabă ce dietă a ținut

Oana Roman a slăbit spectaculos iar toată lumea a rămas socată de transformarea suferită în ultimul an de zile și se întreabă ce dietă a ținut. Chiar dacă ani de zile ea s-a luptat cu kilogramnele în plus, fiind ținta atacurilor în presă, iată că fiica fostului premier Petre Roman a urmat o dietă care a ajutat-o să piardă în greutate aproximativ 20 de kilograme.

Oana Roman și-a schimbat complet înfățișarea dar și stilul de viață, este mai activă, mai sănătoasă iar încrederea în sine este la cote mari, în sensul că nu ezită să se pozeze în ținute provocatoare care încing imaginația internauților.

Oana Roman a slăbit spectaculos

Oana Roman, una dintre cele mai cunoscute vedete din țara noastră, parcă înflorește în ultima perioadă și arată mai bine că niciodată, asta după ce este binecunoscut faptul că ea s-a luptat ani de zile cu kilogramele în plus, fiind de multe ori ținta atacurilor și glumelor din partea multor oameni. Ea a reușit, mai ales la finalul anului trecut, să suprinda pe toată lumea cu schimbarea fizică de care a avut parte. Mai exact, ea a reușit să piardă aproximativ 20 de kilograme din greutate și mai mulți centimetri din talie

Evident, gurile rele au insinuat faptul că fiica lui Petre Roman a apelat la o operație de micșorare a stomacului, însă Oana a negat de fiecare dată acest lucru. Unde este adevărul? Este mai simplu decât credeați. Vedeta TV nu este adepta unor astfel de proceduri medicale, ba mai mult decât atât, starea de sănătate nu i-ar permite o astfel de intervenție chirurgicală.

Ea le-a povestit fanilor că a urmat o dietă personală, fapt care a condus să piardă aceste kilograme. Astfel, vedeta susține că totul s-a făcut cu mult efort, mese puține, alegeri mai sănătoase și multe masaje de remodelare pentru a scădea în centimetri. De obicei, ea alege să mănânce fructe, legume, pește sau o friptură. Din când în când, își mai face unele pofte, însă doar gustă, nu mănâncă o masă întreagă de alimente nesănătoase.

Pentru a întări cele afirmate, Oana a făcut un videoclip în care le-a explicit urmăritorilor ei din mediul online toți pașii pe care i-a urmat ca să ajunga la această greutate mult visată.

„Transformare realizată într-un an. Nu o lună, 2, 3. Fără operație, fără editare la poze. Doar cu proceduri de remodelare corporală(…) , DIETA INTERMITENT FASTING SAU POST INTERMITENT ȘI CEAI (n.r. – de slăbit).

Toate împreună rezultat: minus 20 de kilograme, minus 14 cm în talie și șolduri”, a dezvăluit Oana pe Instagram, alături de un colaj cu poze cu ea înainte și după dietă.

Dietă Oana Roman

Cum am spus și mai sus, mulți au spus că transformarea fizică a Oanei Roman are la bază o operație de micșorare a stomacului, însă vedeta a ținut să lămurească și acest aspect.

”Dragii mei, zilele acestea am primit foarte multe mesaje din partea voastră, toate cu aceeași întrebare: Cum ai slăbit? Ei bine, eu v-am tot explicat de-a lungul acestor luni cum am reușit să slăbesc. Unii dintre voi sunteți ușor sceptici în legătură cu acest subiect și mă tot întrebați în continuare cum am slăbit. Nu mi-am făcut operație de micșorare a stomacului pentru că eu nu am voie să mă ating de zona aceea deoarece am o operație foarte, foarte complicată la nivelul abdomenului și nu am voie să fac așa ceva. Am reușit să slăbesc cu două lucruri: țin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte, foarte puțin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineața, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură și seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În același timp, fac acele proceduri de remodelare corporală”, a povestit Oana Roman pe instagram.

Așadar, la cum arată acum, putem spune că Oana Roman a slăbit spectaculos. În altă ordine de idei, cei care vă confruntați cu kilogramele în plus și doriți să ajungeți la formele dorite, nu vă rămâne decât să încercați dieta Oanei Roman.

Adauga un comentariu