WoW!

Dieta de slăbit cu care Oana Roman a dat jos 20 de kilograme

Publicat: 24 iun. 2021
Oana Roman a dat jos 20 de kilograme cu o dieta de slabit ce presupune sa nu mananci nimic timp de 16 ore
Oana Roman vrea să se opereze pentru a scăpa de cicatricile de pe abdomen

Oana Roman a slăbit peste 20 de kilograme şi e hotărâtă să mai slăbească. Ultimele apariţii o arata într-o formă în care nu am văzut-o niciodată. Pentru că şi silueta îi permite acum, a început să adopte apariţii cât mai îndrăzneţe. Cu ce dietă de slăbit a reuşit Oana Roman să scape de 20 de kilograme? Haideţi să aflăm în articolul de mai jos.

Pe internet au tot circulat, în ultimii ani, diverse imagini amuzante sau bancuri cu şi despre Ona Roman. Toate făceau referire la greutatea ei. Se spunea că mănâncă prea multă shaorma, că mereu îi este foame, astea fiind glumele cele mai ușoare. Ultimii 2 ani nu au fost ușori pentru ea. Mamam ei a avut multe probleme de sănătate, divorțul de Marius Elisei a întrstat-o foarte mult, dar a reușit cumva să se pună pe picioare și să se mobilizeze. Astfel, în scurt timp a început să posteze pe internet diverse fotografii, ce o arată mai slabă decât o știam. Mai jos găsești informații despre regimul alimentar adoptat. Important de spus că nu este vorba despre clasică dietă daneză.

Dieta de slăbit adoptată de Oana Roman

Iată ce spune Oana Roman despre sine:

“Oamenii nu mă văd în realitate, oamenii mă văd la televizor, aia nu e realitate. Am slăbit vreo 20 și un pic de kilograme, dar, practic am slăbit foarte mult în centimetri. Am făcut proceduri de remodelare corporală un an și jumătate și am scăzut foarte, foarte mult în centimetri. De aceea pare că am slăbit mai multe kilograme decât am slăbit eu de fapt pentru că aceste proceduri m-au ajutat să-mi reduc foarte mult din circumferința la bust, la talie, la șolduri.

Da, am o dietă anume aș putea spune, țin post intermitent, 16 cu 8, adică nu mănânc nimic 16 ore și mănânc doar într-un interval de 8 ore și atunci mănânc cu măsură, evident.

Mă simt bine pentru că, cumva, oamenii mă percep altfel. Dar să știi că eu așa am fost tot timpul, la fel de veselă și la fel de binedispusă”, a declarat Oana Roman.

Vrea să se opereze

Mulţi internauţi au criticat-o, de-a lungul timpului, spunând că îşi prelucrează foarte fotografiile postate pe diverse reţele de socializare. În fapt, nu ar arăta aşa de slabă pe care vrea să pară. Unii însă i-au atras atenția că pe anumite Insta story-uri s-ar vedea o oarecare gușă.

“Gușă nu mai am, mi-a rămas un pic de piele. Din cauza faptului că am slăbit, mi s-a lăsat un pic pielea. Asta e! O să reparăm și asta în curând”, a dat asigurări Oana Roman.

Acum, ca slăbit foarte mult, se gândeşte să apeleze la o intervenţie chirurgicală, care are nu doar rol medical, ci şi estetic. Este vorba despre o cicatrice rămasă în urma operaţiei de cezariană.

“De mult vreau să-mi fac o operație care nu este neapărat estetică, ci mai degrabă medicală, la mine. În urma operației pe care am avut-o după ce am născut, am niște cicatrici pe abdomen, foarte urâte… acum am și slăbit și mi s-a lăsat pielea.

Și trebuie să-mi fac o abdominoplastie, dar la mine e mai degrabă din rațiuni medicale, decât neapărat estetice, dar evident că și estetică este… o să scap de cicatricea aia foarte urâtă pe care o am. E singura la care m-am gândit.

Eu am avut destule operații și nu vreau să-mi fac operații doar de dragul de a-mi face. Abdominoplastia sunt obligată să o fac. Și în rest, există tot felul de proceduri care ajută, fără să te tai neapărat”, a mai spus Oana Roman.

Din materialul video de mai jos afli și dacă s-a împăcat cu soțul ei, Marius Elisei:

Adauga un comentariu