WoW!

Dieta de slăbit folosită de Anna Lesko, ideală pentru ficat

Publicat: 09 iul. 2021
Anna Lesko cu o silueta de vis, pentru care tine o dieta de slabit din cand in cand
Anna Lesko a învățat de la mama ei cum să fie atentă la ce mănâncă

Anna Lesko are 42 de ani, dar nu-şi arată vârsta. Are o siluetă impecabilă, chiar şi după o naştere. Sarcina de acum câţiva ani parcă nu şi-a pus amprenta absolut deloc pe corpul ei. Pare că slăbeşte de la zi la zi şi postează tot felul de imagini în ipostaze sexy şi cu abdomenul la vedere. Care e secretul ei? Haideţi să vedem dieta de slăbit folosită de Ana Lesko.

Cântăreaţă din Republica Moldova spune că nu face cine ştie ce efort ca să arate atât de bine. Are însă zilnic exerciţii fizice şi e foarte atentă la ce mănâncă, exact aşa cum a învăţat-o mama ei. În plus, o dată pe an tine o dietă de detoxifiere. Elimină astfel toxinele acumulate de-a lungul anului.

Anna Lesko – Dieta de slăbit folosită de vedetă

Cântăreaţă spune că a exclus din alimentaţie prăjeala, pâinea, îngheţată, chipsurile şi dulciurile. În schimb, se axează pe un regim cu peste şi multe legume verzi.

„Pâine nu mănânc de foarte mulți ani.(…) Mănânc orice, dar încerc să nu amestec. Mănânc tot ce e verde: brocolli, sparanghel, fenicul. Mănânc foarte multe chestii bogate în toate cele și multe ciorbe. Mai puțin prăjeală și foarte mult pește. Acesta nu se numește regim, e un mod de viață sănătos. Dulciurile nu prea-mi plac și ăsta cred că este un plus pentru mine. Mănânc și fasole verde, mazăre, năut, linte”, a declarat Anna Lesko.

Regula de aur a Annei Lesko este aceea că nu amesteca legumele cu fructele. De ce? Pentru că acestea fermentează şi cauzează balonare. Drept gustare serveşte măsline stropite cu suc de lămâie şi sos de soia light.

Când însă se întâmplă să acumuleze nişte kilograme, nu apelează la vreun regim hipocaloric sau la diete adorate de alte vedete. În schimb, are propriul program. Acesta durează inte7 zi 10 zile şi constă într-un preparat făcut numai din ingrediente naturale. Nu mănâncă absolut nimic în afară de acest preparat. Se pare că dieta de slăbit da rezultate la Anna Lesko, întrucât ea o foloseşte de mai bine de 5 ani.

Dieta se ține de maxim două ori pe an

Iată ce spune cântăreaţă despre această dietă:

„E sănătate curată. Este o dietă de detoxifiere specială pentru ficățelul nostru. Este o dietă pe care am ţinut-o de-a lungul anilor. Două linguri de miere la 300 de ml de apă, 2 linguri de zeamă de lămâie, piper cayenne cât puteţi rezista sau ghimber după gust. Între şapte şi zece zile trebuie ţinută sau minim 5. (…) Ea există pe net de ceva timp. Eu o ştiu şi am încercat-o atâta timp. Şi prietenele mele au încercat-o. Chiar dă rezultate. De câte ori ți se face foame sau sete bei această licoare. Trebuie să beți cam opt pahare a câte 300 ml.

O prietenă de a mea a slăbit șapte kilogram, una patru kilograme. (…) Nu aveți voie să beți apă sau să ciuguliți, nici măcar o salată, nu fructe, nu cafea, nu semințe, nu nimic. De câte ori vă e sete sau foame beți această limonadă” a declarat Anna Lesko într-o emisiune TV.

Adauga un comentariu