Magazin

Dieta despre care se poate spune ca te ajuta sa slabesti 10 kg pe saptamana – Recomandata de un renumit cardiolog

Publicat: 20 aug. 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dieta despre care se poate spune ca te ajuta sa slabesti 10 kg pe saptamana - Recomandata de un renumit cardiolog
1

Cu totii stim ca cele mai bune regimuri alimentare sunt create de cei mai buni specialisti si dieteticieni. Are regimuri va ajuta sa scapati de kilogramele in plus mult mai repede!
Astazi va propunem un program de slabire cu ajutorul caruia veti pierde aproximativ 10 kg pe saptamana. Cel mai important este ca aceasta dieta este recomandata de cei mai buni cardiologi.
Multe persoane, in special femeile care au trecut prin aceasta dieta au fost uimite de rezultat! Din pacate, obezitatea este una dintre cele mai stringente afectiuni ale sistemului de sanatate in general. Surplusul de greutate presupune riscul de a dezvolta multe boli, precum diabetul, unele tipuri de cancer si afectiuni cardio-vasculare.
Nu exista o bagheta magica pentru pierderea in greutate, iar multe persoane sufera din aceasta cauza si incearca sa scape de problema data. Slabirea este imposibila fara micsorarea aportului de calorii. Inainte de a incepe acest regim trebuie sa stiti ca dureaza doua saptamani si trebuie sa consumati acelasi mic dejun in aceasta perioada. Trebuie sa mancati doar un fruct la mic dejun: persic, portocala, para, pepene galben, pepene verde. Retineti, nu trebuie sa mancati struguri si banane la dejun.

Prima zi:
Pranzul: o portocala, un ou fiert, un pahar de iaurt.
Cina: doua rosii, doua oua fierte tari, un castravete sau salata, doi pesmeti.

Citeste continuarea pe culinar.bzi.ro

Adauga un comentariu