Diete si regimuri

Bucatarul personal al lui Naomi Campbell dezvaluie dieta cu care aceasta se menţine in forma la 50 de ani

Publicat: 08 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bucatarul personal al lui Naomi Campbell dezvaluie dieta cu care aceasta se menţine in forma la 50 de ani
Dieta lui Naomi Campbell

Dieta lui Naomi Campbell. Activa pana si in timpul izolarii, Naomi Campbell ne-a lasat sa intram in mare parte din rutina ei de zi cu zi.

De la masurile de siguranta, pana la antrenamentele sale zilnice pe Instagram cu Joe Holder, fondatorul Ocho System, supermodelul si-a impartasit conversatiile cu unii dintre cei mai mari jucatori din lume in materie de moda, divertisment si sport.

Si acum, datorita bucatarului ei personal, Sean John, stim ce are Campbell in bucataria ei. Vorbind cu Page Six, John a impartasit ca, desi vedeta de 50 de ani nu mananca lactate, gluten sau pui, „mancarea trebuie sa aiba aroma”.

John, care este proprietarul a doua restaurante din piata Chelsea din New York, Tings si Le Song, lucreaza cu Campbell de peste 10 ani. „Are propriile lucruri acasa, dar eu pregatesc o masa foarte buna pe zi, care este cu adevarat sanatoasa”, a spus John, potrivit Business Insider.

Dieta lui Naomi Campbell

„Ea este un Ital, care este un cuvant jamaican pentru un stil vegetarian curat”, a explicat el. „Trebuie sa aiba aroma. Nu poti doar sa pui sare si piper. Eu nu fac asta oricum, dar ea stie! Trebuie sa fie niste condimente si ierburi”.

De asemenea, John a mentionat ca mesele Campbell nu sunt niciodata din meniurile restaurantelor sale. „Nu a comandat niciodata de la restaurant. In principiu, fac ceva, dar nu ceea ce este in meniu, este intotdeauna un proces creativ.”

Si in cazul in care va intrebati, rutina elaborata de calatorie a lui Campbell depaseste servetelele Dettol si mastile de fata. „Cand calatoreste in privat, pregatesc eu acele mese”, a spus John. „Nu mananca mancarea din avion.”

Adauga un comentariu