Dieta cu zeamă de varză detoxifiază organismul şi în acelaşi timp, te poate ajuta să scapi de kilogramele în plus. Iată ce trebuie să faci ca să dai jos până la 2 kilograme în 4 zile.
Dacă vrei să începi o cură de slăbire cu zeamă de varză murată, de preferat ar fi să faci acest lucru, iarna. Varză se pune la murat începând cu lunile septembrie, octombrie, iar zeama rezultată este perfectă pentru a da startul în sezonul rece.
Dieta-minune cu zeamă de varză murată
Se recomanda consumul de zeama de varză obţinută după o reţetă în care s-a folosit sfecla roşie şi hrean.
Dieta durează două săptămâni şi poate fi prelungită. NU este indicată persoanelor care suferă de edeme, boala cardiacă cronica, insuficienţă renală, insuficienţă hepatica, ascită din pricina cantităţii mari de sare pe care zeama de varză o are.
Meniu prima zi
Mic dejun: fresh din 2 portocale cu fulgi de ovăz
Prânz: grătar de pui cu salată de murături şi o felie de pâine integrală
Gustare: o cană cu zeamă de varză
Cina: o porţie mare de ciorbă şi două felii de pâine integrală
Meniu ziua 2
Mic dejun: salată de fructe cu miere şi nuci sau seminţe
Prânz: o porţie mare de ciorbă (la alegere) sau două felii de pâine
Gustare: peşte cu legume sau doar lămâie, fără pâine
Cina: o cană cu zeamă de varză
Meniu ziua 3
Mic dejun: o cană cu zeamă de varză
Gustare: o banană
Pranz: peşte cu legume sau lămâie şi o felie de pâine integrală
Gustare: un iaurt
Cina: brânză cu legume şi 2 felii de pâine integrală
Meniu ziua 4
În această zi ai meniu normal, vei adopta dieta obişnuită.
Meniu ziua 5
Din această zi se reiau cele 3 zile de meniu de mai sus, apoi din nou se va face o zi pauză de la dietă, zi în care mâncaţi obişnuit.