Cancan ultimă oră

Din ce-și câștigă Cosmin Seleși traiul după plecarea de la TV. Vedeta a spus cu ce se ocupă acum, la 44 de ani

Publicat: 12 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Din ce-și câștigă Cosmin Seleși traiul după plecarea de la TV. Vedeta a spus cu ce se ocupă acum la 44 de ani
Cosmin Seleși și-a schimbat cariera, din prezentator de televiziune, a ajuns să cutreiere țara în lung și în lat în postura de cântăreț și actor

Timp de zece ani, Cosmin Seleși i-a fost partener de emisiune Alinei Pușcaș, însă, când nimeni nu se aștepta, actorul și-a luat ”adio” de la lumea televiziunii, locul său fiind ocupat acum de Pepe.

Faptul că nu mai apare pe micul ecran nu l-a făcut pe Cosmin Seleși să renunțe la cariera de artist, ci dimpotrivă. Acum vedeta se concentrează mai mult pe visurile sale.

Cosmin Seleși și-a făcut formație și cântă prin țară

Cosmin Seleși și-a schimbat cariera, din prezentator de televiziune, a ajuns să cutreiere țara în lung și în lat în postura de cântăreț și actor.
Pe lângă piesele de teatru în care joacă, vedeta a investit într-un proiect muzical de suflet pe care și-l dorea de mai mult timp.

Acesta a mărturisit că a reușit să pună bazele propriei formații, iar acum, alături de colegii săi, mulți la număr, cântă și îi încântă pe românii îndrăgostiți de muzica veche românească.

„Cântăm la nunți, petreceri și cumetrii. Iar rețeta propusă de noi chiar funcționează. Suntem 11 în total, cu mine în formație completă. Nu a fost ușor să-mi găsesc partenerii, din diverse motive și pretenții, de ambele părți. Mă bucur însă că am reușit să-mi duc la capăt acest proiect, la care lucrez de nouă sau zece ani”, declară Cosmin Seleși, notează Playtech.

Seleși cântă acum piese de la artiști celebri

În noua lui carieră, Cosmin Seleși cântă piese de la artiști celebri, precum: Anda Călugăreanu, Dan Spătaru, Gabriel Cotabiță, Mirabela Dauer sau Pasărea Colibri, mizând pe muzica românească a anilor `80, `90 și 2000.

„Am mizat aproape totul pe muzica românească a anilor `80, `90 și 2000. Am crezut că muzica asta poate spune și tinerei generații și am reușit să câștig pariul cu mine însumi. Din lista noastră de melodii nu lipsesc o serie de șlagăre cu un impact formidabil de mare și astăzi. Pe alocuri am și reorchestrate unele piese, cu ajutorul celor din Cosmin Seleși Orchestra, dar în mare e vorba despre zeci de piese clasice care îmi sunt la fel de dragi ca atunci când le-am auzit prima dată”, mai spune fostul prezentator.

Pe plan financiar, Cosmin Seleși spune că o duce foarte bine, iar fostul coleg al Alinei Pușcaș și orchestra sa au deja în palmares zeci de evenimente programate.

„Acum doi ani, cu pandemia asta, am avut vreo 20 de evenimente anulate. În prezent, am reușit să găsim aproape 25 de evenimente la care vom cânta anul acesta. Și nu suntem nici măcar la jumătatea anului. Fiindcă muzica noastră e valabilă oricând. Și vara, și toamna, și iarna! Oricând!”, a mai adăugat Cosmin Seleși.

Adauga un comentariu