BZI LIVE

LIVE VIDEO – Din propria sufragerie transformată în studio, Ruxi Tomulesei şi Sandu Bantaș, interpreţi vocali, vor intra în direct la BZI LIVE. Nu rataţi o emisiune plină de momente artistice şi discuţii sincere

Publicat: 04 iun. 2020
Sandu Bantaș şi Ruxi Tomulesei, interpreţi vocali, vor veni în Studioul BZI LIVE

Vineri, 5 iunie, de la ora 11:00 invitaţi la BZI LIVE în maratonul de promovare a tinerilor artişti ieşeni îi avem invitaţi pe Sandu Bantaș şi Ruxi Tomulesei, interpreţi vocali. Invitaţii Biancăi Ciubotariu şi-au pregătit un mini studio chiar în propria sufragerie şi de acolo transmit frecvent pe pagina lor de facebook, diverse momente artistice. Această decizie a venit după ce, pandemia de coronavirus i-a oprit să se mai urce pe scenă. Pentru a fi cât mai aproape de sufletele celor care le admira şi le asculta muzică, cei doi prieteni s-au gândit că cea mai bună variantă este să le cânte chiar şi de acasă. Tot din sufrageria de acasă vor intra în discuţie cu Bianca Ciubotariu, moderatoarea emisiunii. Aceştia vor aborda subiecte ca felul în care pandemia de coronavirus le-a afectat activitatea muzicală şi care sunt strategiile pe care le-au utilizat pentru a fi aproape de publicul lor.

Cititorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

 

Adauga un comentariu