Sport

Dinamo București primește un nou ajutor din partea suporterilor! Ce sumă de bani intră în conturile clubului

Publicat: 25 feb. 2021
Suporteri Dinamo București
Dinamo se bazează în continuare pe susținerea financiară a fanilor

Dinamo încă se confruntă cu probleme financiare considerabile, chiar și după numeroase ajutoare din parte celor de al DDB cu sume importante. Dinamo încă se confruntă cu probleme financiare considerabile, chiar și după numeroase ajutoare din parte celor de al DDB cu sume importante. De această dată și cei de la Asociația Dinamoviști pentru Dinamo se implică în a ajuta clubul din Ștefan cel Mare.
Suporterii de la Doar Dinamo București au făcut eforturi incredibile pentru „câinii roșii”, ca aceștia să poată primi licența pentru sezonul următor, iar fanii de la ADPD au urmat exemplul și au ajutat și ei clubul.

Suporterii lui Dinamo au făcut pace

Cu toate că au existat mai multe certuri între cele două asociații, acum s-au unit și se susțin una pe cealaltă pentru a ajuta în continuare Dinamo București. Astfel, cei de la ADPD au anunțat că vor cumpăra 500 de tricouri de joc, iar așa asociația va reuși să vireze în conturile echipei din Ștefan cel Mare aproximativ 25.000 de euro.

„Situația complicată privind obținerea licenței ne obligă să facem tot ce ne stă în putință pentru ca Dinamo să treacă peste acest obstacol. În urma mesajelor primite din partea suporterilor cotizanți în cadrul proiectului socios ADPD, Consiliul Director al Asociației s-a întrunit pentru a găsi modalitatea legală prin care întreaga sumă rămasă să ajungă în contul echipei Dinamo, respectiv 118 426 lei. S-a hotărât ca Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo să cumpere de la club 500 de tricouri oficiale de joc , care odată achiziționate vor fi trimise apoi tuturor membrilor cotizanți ai Asociației. În acest mod putem ajuta în demersul de obținere a licenței, iar voi, cei care ați luat parte la acest proiect îndrăzneț, veți primi câte un tricou oficial Dinamo”, au comunicat cei din Asociația Dinamoviști pentru Dinamo.

Dinamo se bazează în continuare pe susținerea financiară a fanilor

Cu toate că se anunțase faptul că mai este nevoie de aproximativ 600.000 de euro astfel încât banii pentru licență să fie strânși, se pare că datoriile „câinilor roșii” sunt mai mari. Un comunicat emis de Peluza „Cătălin Hîldan” arată că: „suma pe care trebuie să o strângem e asta: 863.000 de euro. Cifră finală, furnizată de contabilitatea clubului astăzi (n.r. – duminică, 21 februarie)!”
Dinamo București este pe locul 13 în Liga I și are 26 de puncte după 24 de meciuri jucate în campionat.

Adauga un comentariu