Sport

Dinamo este în colaps! Fără spanioli, infectați cu coronavirus și în prag de desființare! Dezvăluiri dramatice

Publicat: 18 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dinamo este în colaps Fără spanioli infectați cu coronavirus și în prag de desființare Dezvăluiri dramatice
Dinamo București se află într-o situație disperată, mai ales că mai mulți jucători sunt infectați cu coronavirus.

Dinamo București se află într-o situație disperată. Pe teren, „câinii” se luptă să evite retrogradarea, un minim istoric pentru gruparea din Ștefan cel Mare, iar mai mulți jucători sunt infectați de coronavirus.

Dinamo București se află într-o situație disperată. Pe teren, „câinii” se luptă să evite retrogradarea, un minim istoric pentru gruparea din Ștefan cel Mare, iar mai mulți jucători sunt infectați de coronavirus. În afara terenului, bucureștenii au mari probleme, după ce jumătate de echipă a fost depistată pozitiv cu coronavirus.
Conducerea lui Dinamo prevede vremuri dificile, în condițiile în care mult discutata preluare a clubului de către spanioli s-a dovedit doar un foc de paie.

„Este o situație extraordinar de grea. Echipa este aproape de desființare. Nu putem vorbi despre vânzarea clubului către spanioli. Despre ei se putea vorbi dacă plăteau acea sumă și veneau la București să semneze documentele. Nu i-am văzut în viața vieților mele, nu știu cine sunt. Știu numai că nu s-a plătit suma stabilită”, a spus Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului.

Bogdan Bălănescu, președintele lui Dinamo, „săgeți” spre Mircea Rednic

Totodată, oficialul dinamovist a lansat un atac la Mircea Rednic, cel care spunea în urmă cu câteva zile că salariile de astăzi ale jucătorilor sunt mult peste ceea ce se-ntâmpla în vremea în care „Puriul” pregătea echipa.

„Foarte multă lume m-a acuzat de lucruri. Am citit niște enormități, cum că Jaadi avea 3.000 de euro salariu și juca la echipa națională. Salariile și contractele s-au semnat cu acordul patronatului. Socotelile financiare au fost bulversate de anumite lucruri. Și de performanță, dar din exterior”, a zis Bălănescu.

„Păi Fabbrini, în comparație cu Reda (n.r. – Reda Jaadi), care e acum la naționala Marocului… El avea salariu de 4.000 și ar fi avut 5.000 în al doilea an. Dinamo trebuie să scape de cei de la birouri, care erau nemulțumiți de jucătorii pe care i-am adus eu. Îi deranjam. Acum fac ei transferuri și vedeți ce situație este”, spusese Rednic, după meciul dintre Dinamo și Poli Iași.

Mircea Lucescu a fost criticat mereu de finanțatorul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, că își dă cu părerea, dar nu se implică financiar pentru a ajuta echipa.
Il Luce, care a cucerit titlul ca antrenor la Dinamo, a fost în vizită în cantonamentul de la Săftica la invitația suporterilor care l-au rugat să-i îmbărbăteze pe jucători. Tehnicianul nu a scăpat ocazia de a-l „înțepa” pe Negoiță.

„Eu am fost la Săftica după 30 de ani. Au condiții bune de pregătire, păcat că din bază a dispărut jumătate! Cum e posibil să preiei o echipă de fotbal și să înjumătățești din activele ei? Mi se pare incredibil cum a fost posibil acest lucru!”, a fost reacția lui Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu: „Am discutat cu Nicolae Badea despre stadion”

Dinamo este în pragul falimentului dacă nu găsește investitori – deocamdată, suporterii au făcut eforturi fantastice pentru ca echipa să se mențină pe linia de plutire. Mircea Lucescu speră ca foștii acționari să se întoarcă la club, mai ales dacă se va construi stadionul.

„Eu sper ca în cel mai scurt timp să înceapă construcția stadionului, mai în față, mai în spate, e păcat. Se pare că domnul Nicolae Badea va renunța la drepturile lui în favoarea construcției stadionului, unul cum merită o echipă de nivelul lui Dinamo.
Am discutat cu domnul Badea și a spus că va face tot ce e posibil. El e cu siguranță cel mai aproape ca potențial de ce înseamnă un proprietar de club, are doi fii dinamoviști, el e dinamovist, a ajuns la o experiență, și el și Vladimir Cohn, cei care iubesc această echipă și care au fost alături de ea o perioadă lungă”, a mai spus Mircea Lucescu.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, se gândește să devină membru de elită în programul DDB

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, se gândește să devină membru de elită în programul DDB. Asta ar însemna să cotizeze anual cu 1948 de euro.
Dragomir vrea să îi ajute pe cei de la Dinamo, aflați într-o perioadă delicată din punct de vedere financiar, dar și sportiv.

„Îmi pare rău de Dinamo. Să văd ce fac acum și le bag și eu niște bani. Îmi fac card DDB. Dacă intră în divizia B, mă mai gândesc. Dacă se salvează, atunci vreau să mă bag. Membru Elite. Dinamo a avut una dintre cele mai bune organizări de club. Cu centru de juniori puternic. S-a ales praful. Și acolo sunt antrenori tari, e Emil Ursu, care ar trebui să fie unul dintre primii 5 din țară”, a spus Dumitru Dragomir.

Fostul șef al LPF are încredere că Gheorghe Mulțescu și Cornel Țălnar vor scăpa echipa de la retrogradare:

„E posibil! Dar au un program bun, iar țălnar și „SMURD” sunt norocoși. Oameni valoroși. Au fost și mari fotbaliști, dar și antrenori cu rezultate. Cine a făcut schimbarea n-a fost prost. Cu toate că Mihalcea nu are nicio vină. S-a dus la o echipă vai de mama ei”, a mai declarat Dragomir.

Adauga un comentariu