Cultural

Dinu Maxer trece prin momente grele după divorț. Ce urmează să apară în spațiul public

Publicat: 11 apr. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dinu Maxer trece prin momente grele după divorț. Ce urmează să apară în spațiul public
Dinu Maxer este pregatit sa lanseze o noua melodie

La finalul lunii trecute, o veste neașteptată surprindea pe toată lumea, Deea și Dinu Maxer își anunțau divorțul. După 18 ani de relație și 15 de căsnicie, cei doi au decis să o apuce pe drumuri separate. Cea care a făcut pasul și a fost ceva mai hotărâtă în privința despărțirii se prea că a fost Deea. Dinu Maxer a trebuit să se conformeze, însă artistul trece prin momente grele după divorț, potrivit apropiaților.

Deea și Dinu Maxer au pus punct unei relații de durată. Primii pași spre despărțire i-a făcut Deea Maxer. Se pare că aceasta nu se mai simțea bine în relație și a decis că nu are niciun sens să încerce să mai tragă de o căsnicie eșuată. După divorț, Deea Maxer pare împăcată și fericită cu decizia pe care a luat-o. Vedeta se afișează, în mediul online, veselă și încrezătoare și are planuri mari de viitor.

Dinu Maxer trece prin momente grele după divorț

De cealaltă parte, Dinu Maxer se pare că a fost destul de afectat de divorț. Artistul ar fi încercat, până în ultimul moment, să repare relația, însă nu s-a putut opune voinței Deei. Așa că a acceptat divorțul, dar îi este foarte greu. Mai mult, apropiații fostului component al trupei AXXA spun că acesta nu se gândește să își refacă viața sentimentală și că, probabil, o să treacă mult timp până când se va îndrepta spre o altă parteneră.

„Momentan Dinu nu vrea să mai audă de vreo femeie, nu dorește să își refacă viața personală. Ei chiar s-au despărțit, este pe bune. Dinu a suferit mult după separarea de Deea, dar acum a acceptat ideea divorțului și merge mai departe. El a tras mult să repare căsnicia, dar ea nu a mai vrut. Am înțeles că ea se simțea străină în relație și nu mai avea sentimente ”, a declarat un apropiat al lui Dinu Maxer, potrivit click.ro.

Dinu Maxer este foarte interesat de viața profesională

Dacă pentru moment viața sentimentală nu îl interesează, nu același lucru se poate spune și despre cea profesională. Artistul s-a cufundat în muncă și urmează ca în curând să lanseze o nouă melodie.

Piesa este una cu subînțeles și ar putea părea cu direcție, însă artistul spune că e doar o coincidență.

Potrivit spuselor lui Dinu Maxer, melodia ce urmează să fie lansată era compusă de mult timp, însă nu i-a venit momentul, până acum.

„El urmează să lanseze, în perioada următoare, o piesă nouă cum că s-a furat mireasa. El zice că nu este dedicație pentru nimeni, cică este doar o simplă coincidență și că o avea pregătită de ceva timp în studio și acum s-a nimerit să o lanseze”, a mai spus prietenul lui Dinu Maxer.

Adauga un comentariu