Eveniment-Social

Directoarea grădiniţei în care educatoarea şi-a tăiat venele, rupe tăcerea

Publicat: 29 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Directoarea grădiniţei în care educatoarea şi-a tăiat venele rupe tăcerea

Directoarea grădiniţei în care educatoarea şi-a tăiat venele rupe tăcerea. Într-un comunicat remis BZI.RO, Prof. Slătinaru Gheorghina îşi prezintă punctul de vedere legat de cazul care a şocat o întreagă comunitate. Redăm integral comunicatul:

Exclusiv! Grădinița groazei de la Iași! O tânără educatoare și-a tăiat venele printre copii! Ce a adus-o în pragul sinuciderii!

” Referitor la articolele publicate în ziarul ”Bună ziua Iași”, numerele 6493 din 28.11.2019 și 6494 din 29.11.2019, despre problemele de la Grădinița cu p.p. nr. 24 Iași, reclamate de o angajată, venim cu următoarele precizări:

Așa cum am declarat și telefonic, toate problemele prezentate fac obiectul unei acțiuni în instanță introdusă de d-na administrator Rusu Aida Gabriela. Am depus o întâmpinare la această acțiune în care răspundem punct cu punct la toate acuzele aduse, cu argumente și documente doveditoare. Am considerat că aceasta este calea legală corectă, și nu aceea de a da amploare nejustificată unor probleme interne. Dar se pare că proverbul ”rufele se spală în familie” nu este valabil pentru toți; așa se face că, imediat ce am depus în instanță întâmpinarea la acțiunea sus-numitei, aceasta a apelat la presa scrisă, aducând astfel atingere prestigiului unității și directorului acesteia. Ne întrebăm și întrebăm: care este scopul acestor articole? Rezolvă ele problemele enunțate? Sau au doar scop incitator și denigrator!…În fapt, reclamanta este cea care a indus și induce o stare de dezbinare și haos, eludând Regulamentul intern, fișa postului și încălcând astfel în mod flagrant disciplina muncii! Este singura care face reclamații din toată unitatea(afirmația ei că și alte angajate fac reclamații este neadevărată), la ISJ, ITM, sindicat, presă, etc. Ba mai mult: despre tendința de a nu respecta dispozițiile legale vorbește și faptul că și ISJ Iași a fost ”victima” unui proces inițiat de aceeași d-nă Rusu Aida Gabriela, în anul 2005, cu doar 1 an după venirea în unitate, reclamând atunci că nu este de acord cu încadrarea pe o anumită poziție, deși i s-a explicat, cu subiect și predicat, că așa prevede legea.
Reiterăm poziția noastră de a nu da curs unui dialog incitator prin intermediul presei, cu un șir de ”replici la replici” și precizăm că aceasta este singura intervenție în presă pe acest subiect. Așa cum am mai spus, continuăm acțiunea în instanță și așteptăm cu încredere că justiția își va spune cuvântul, în spiritul adevărului și dreptății!” menţionează directoarea.

Adauga un comentariu