National

Directoarea unei grădinițe, mamă a doi copii, s-a sinucis la 39 de ani. Biletul de adio este unul cutremurător

Publicat: 12 apr. 2021
dana marin directoarea care s-a sinucis
Dana Marin, directoarea unei grădinițe din Alexandria, s-a sinucis la 39 de ani

Tragedie în Alexandria, acolo unde directoarea unei grădinițe s-a sinucis în propria locuință, la doar 39 de ani. Femeia era mamă a doi copii iar totul a fost plănuit ca la carte. Biletul lăsat soțului este unul cutremurător.

Dana Marin era directoarea grădiniței Ion Creangă. Aceasta s-a spânzurat de țeava de gaze din apartament și a fost găsită chiar de soțul ei. Medicii care au ajuns la fața locului nu au putut să mai facă nimic, fiind constatat decesul.

Directoarea unei grădinițe s-a sinucis la 39 de ani

Dana Marin, directoarea unei grădinițe din Alexandria, s-a sinucis la 39 de ani. Femeia și-a pus capăt zilelor, sâmbătă seara, în propria casă. I-a lăsat soțului ei un bilet de adio cutremurătoar.

Femeia în vârstă de 39 de ani avea doi copii și era directoarea Grădiniţei Ion Creangă (Germino) din Alexandria. Acesta ar fi avut totul planificat pentru a nu fi găsită.

Dana s-a asigurat că nu va fi găsită de copiii ei. Aceasta i-a trimis la țară, în comuna Orbeasca, apoi s-a întors acasă și i-a lăsat un bilet de adio soțului ei, în care îi cere să aibă grijă de cei mici.

A fost găsită fără suflare de soțul ei, căruia i s-a făcut rău, având nevoie de îngrijiri. Medicii chemați la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe femeie.

Vestea a venit că un șoc pentru cei apropiați, care susțin că nu știu că Dana să fi avut probleme de sănătate sau de familie care să o fi făcut să apeleze la acest gest extrem, potrivit Antena 3.

Sinucidere șocantă la Timișoara

Un alt caz la fel de șocant a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, la Timișoara, acolo unde un medic rezident s-a sinucis la doar 28 de ani. Tânărul medic și-ar fi injectat mai multe substanțe folosite în ATI și ar fi utilizat o perfuzie pentru a se sinucide, scrie publicația locală OpiniaTimișoarei, citând surse din anchetă.

Foștii săi colegi din spital nu comentează însă această informație și așteaptă rezultatul oficial al necropsiei. Pe de altă parte, aceștia spun că medicul ar fi suferit de sindromul burnout, o afecțiune complexă asociată cu epuizarea mentală, fizică și emoțională care apare că urmare a stresului excesiv acumulat pe termen lung.

“Nu știm să fi avut alte probleme de sănătate. Așteptăm și noi rezultatul necropsiei, pentru că nici noi, nici colectivul secției ATI nu ne putem pronunța pe această temă până nu știm rezultatul oficial. Tot ce pot să vă spun este că, din ce mi-au spus și colegii de pe secția ATI, tot timpul s-a purtat într-un mod absolut profesionist, niciodată nu și-a spus la spital problemele personale. De aceea, din păcate, nu avem acum foarte multe informațîi”, subliniază Răul Pătrașcu, coleg al său.

Tragedie și la Iași. Un tânăr a fost găsit spânzurat în pădurea de la Voinești

Tragedie și la Iași. Un tânăr a fost găsit spânzurat în pădurea de la Voinești. Iulian Nechifor era angajat al Leroy Merlin și unul dintre cei mai buni studenți de la FEAA. Ieri, puțin după ora 8:30, acesta a fost găsit spânzurat. Zeci de persoane au plecat în căutarea lui, după ce de joi acesta a dispărut. Povestea începe joi, când Iulian i-a spus mamei sale că ar vrea să meargă până în pădure să se liniștească. Acesta s-a dus spre pădurea din Voinești și nu s-a mai întors. Timpul a trecut, iar mama acestuia a început să-și facă griji.

După mai multe ore, dispariția lui Iulian a fost semnalată. Alarma s-a dat rapid, iar poza tânărului a împânzit rețelele de socializare. Până și polițiștii au cerut sprijinul cetățenilor pentru că Iulian să fie găsit. S-au făcut mai multe verificări și căutări vineri și sâmbătă, însă fără niciun rezultat. Ieri, la baza pădurii din Voinești s-au adunat mai mulți colegi de facultate de-ai tânărului, jandarmi, polițiști, medici și mai mulți pasionați de mașini de teren.

Căutările au început de dimineață, iar la scurt timp Iulian avea să fie găsit spânzurat de un copac.

Adauga un comentariu