National

O fetiţă în vârstă de 12 ani s-a sinucis! Părinţii sunt şocaţi de gestul minorei

Publicat: 02 apr. 2021
Sigla poliției imprimată pe o mașină
Interlopul Petre Ilie, zis și Petre Geamănu, cunoscut ca lider al clanului Luptătorilor din Capitală, a fost arestat preventiv, vineri, alături de alte şase persoane, în urma deciziei unui judecător de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti

Gest reprobabil făcut de o fetiţă în vârstă de doar 12 ani. Minoră a ales să se sinucidă iar părinţii fetei sunt şocaţi de ce a putut să facă. Pentru că totul să capete aspecte horror, cel care a descoperit-o pe fetiţa fără suflare este chiar fratele acesteia în vârstă de doar 9 ani.

Băiatul şi-a anunţat tatăl care la rândul lui i-a anunţat pe medici. Aceştia au ajuns la faţa locului şi nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa minorei.

O fetiţă în vârstă de 12 ani s-a sinucis

În localitatea Cisnădie din judeţul Sibiu s-a produs o catastrofă greu de imaginat. O fetiţă în vârstă de doar 12 ani s-a sinucis iar cel care a descoperit acest lucru a fost chiar fratele minorei în vârstă de doar 9 ani. Speriat, băiatul l-a sunat pe tatăl care a anunţat la 112 intreagul incident.

Ajunşi la faţa locului, medicii au constatat decesul fetiţei, nemaiputând să facă nimic pentru a o salva. Părinţii sunt în stare de şoc şi nu îşi explică ce s-a întâmplat mai ales că fata era cuminte şi nu crea niciodată probleme. Ba mai mult, nu ar fi schiţat niciodată vreun sentiment de deprimare sau care să îi pună pe gânduri pe părinţi.

Copilul care s-a sinucis era cuminte şi învăţa extrem de bine

De altfel, copilul din Cisnădie care s-a sinucis era cuminte iar rezultatele de la şcoală erau extrem de bune. Cu toate acestea, vecinii confirmă că fetița avea un comportament ireproşabil şi că familia cuprinsă de dramă nu aveau neînţelegeri care ar fi putut duce la un gest reprobabil.

De altfel, dascălii şi colegii fetiţei sunt în stare de şoc şi spun că avea rezultate extrem de bune, iar la scoală avea, la fel, un comportament exemplar şi plin de respect la adresa profesorilor sau a colegilor, fiind un copil care nu a creat niciodată probleme.

Care este firul evenimentelor

Conform cercetărilor de la această vreme, ieri fetiţa a rămas singură în casă, fratele acesteia fiind plecat să joace fotbal. De altfel, aceasta şi-a pus în aplicare planul macabru. Când s-a întors acasă, fratele cel mic a găsit-o pe propria soră inconsientă, întinsă pe podea. Şocat de cele văzute, băiatul şi-a sunat tatăl care a apelat la 112. Polițiștii vor trebui să afle ce motive a avut un copil de doar 12 ani să își pună capăt zilelor.

Familia nu era luată în evidența serviciilor sociale din Cisnădie. Din primele informații se pare că fata nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să-și justifice gestul.

Fratele fetiţei va avea nevoie, cel mai probabil de sprijin de specialitate fiind în stare de șoc.

De altfel, de la începutul anului s-au sinucis mai multe persoane printre care și o tânără care s-a aruncat de la geamul 7 al unui bloc, iar un bărbat din Iași, Răducăneni a fost găsit spânzurat în propria casă.

În încheiere, psihologii români trag un semnal de alarmă referitor de contextul pandemic pe care România dar și întreaga lume îl traversează. Aceștia consideră că, din prisma faptului că activitatea socială are de suferit, oamenii dezvoltă multe stări depresive care duc, din păcate, în cele din urmă, la tragedii de această natură.
Adauga un comentariu