National

Disciplina și respectul dobândite în sport au dus-o către o carieră în jandarmerie 

Publicat: 06 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Disciplina și respectul dobândite în sport au dus-o către o carieră în jandarmerie 
Premii câștigate de o jandarmeriță din Bacău

Sergent major Dumachin Diana a absolvit Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni în urmă cu doi ani, moment în care a ales să își desăvârșească cariera de profesionist într-un domeniu accesibil mai mult celor din vița lui Adam, la Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău, iar de atunci ea desfășoară misiuni de ordine publică umăr la umăr cu colegii ei, reușind să elimine barierele subiective și chiar să rezolve situații delicate în care a fost necesară intervenția profesională ”în stradă”.

Pasiunea pentru haina militară bleu-jandarm a Dianei este împletită cu cea de practicant a disciplinei sportive numite Taekwondo, unde a obținut titlul de campioană națională nu mai puțin de 23 de ori în cei peste 13 ani de când practică acest sport, timp în care a ajuns să dețină centura neagră.

„Tânăra și inimoasa noastră colegă ne demonstrează că ,,sportul înseamnă disciplină și respect pentru cel din fața ta, iar aceste valori au cântărit mult în decizia de a urma o carieră militară”. Ne mândrim cu astfel de colegi și suntem bucuroși că fac parte din echipa noastră, a jandarmeriei!”, au transmis reprezentanții IJJ Bacău.

Adauga un comentariu