International

Divorț în familia regală a Marii Britanii

Publicat: 18 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Divorț în familia regală a Marii Britanii

Un nepot al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii va divorța, conform unui comunicat oficial. Contele de Snowdon, nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, şi soţia acestuia divorţează după 26 de ani de căsătorie, informează Reuters. Contele David Armstrong-Jones este cel de-al 21-lea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii şi are doi copii, ajunşi la vârsta adultă, cu soţia sa, Serena, contesa de Snowdon.

„Contele şi contesa de Snowdon au convenit amiabil că mariajul lor a ajuns la final şi că vor divorţa”, potrivit BBC, care a citat un purtător de cuvânt al cuplului. Contele, care este proprietarul unei companii de mobilă pe care o deţine cu numele său profesional, David Linley, este fiul surorii reginei, prinţesa Margareta, decedată în 2002, şi a fotografului Lord Snowdon, care a murit în 2017.

Perioadă dificilă pentru monarhie

Vestea survine după câteva luni dificile pentru regina Elisabeta a II-a. Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, au declanşat o criză în sânul casei regale luna trecută după ce au anunţat că renunţă la o parte dintre îndatoririle oficiale. Cel de-al doilea fiu al reginei, prinţul Andrew, a renunţat la îndatoririle publice în noiembrie din cauza legăturilor sale cu miliardarul american Jeffrey Epstein, acuzat de trafic de minore în scopuri sexuale şi care s-a sinucis anul trecut. La începutul lunii februarie, cel mai în vârstă nepot al reginei, Peter Phillips şi soţia acestuia, Autumn, au anunţat că divorţează după 12 ani de căsătorie.

Adauga un comentariu