Din lumea filmului

Divya Bhatnagar a murit de COVID. A fost părăsită de soț pe patul de spital

Publicat: 08 dec. 2020
Actrita Divya Bhatnagar a murit
Actriţa indiană Divya Bhatnagar a murit luni, într-un spital din Mumbai, din cauza complicaţiilor cauzate de infecţia cu noul coronavirus.

Actriţa indiană Divya Bhatnagar a murit luni, într-un spital din Mumbai, din cauza complicaţiilor cauzate de infecţia cu noul coronavirus. Vedeta avea doar 34 de ani. Celebrul star din India a pierdut lupta cu teribila boală după ce nivelul de oxigen din plămâni a coborât la nivelul 71.

Divya a fost pusa ventilație artificială și se afla la terapie intensivă.

Divya Bhatnagar a murit de COVID

Actrița, de origine indiană, Divya Bhatnagar a fost declarată moartă după ce nivelul de oxigen din plămâni săi a coborât la nivelul 71, incompatibil cu viaţa. Vedeta fusese sub ventilaţie artificială şi se afla la terapie intensivă.

Cel care a confirmat veștile triste, a fost prietenul actriței Yuvraj Raghuvanshi: „Divya a murit la ora 3 noaptea. Ea fusese mutată la spitalul 7 Hills și suferea de probleme de respirație. Este un mare șoc pentru mine și familia ei. Fie ca sufletul ei să se odihnească în pace”, a spus Yuvraj.

Mai mulți actori, printre care Devoleena Bhattacharjee și Shilpa Shirodkar, și-au prezentat condoleanțele și durerea pentru pierderea prietenei lor, moartă de Covid la doar 34 de ani.

Presa indiană a scris în urmă cu câteva săptămâni, când actriţa se afla deja în spital, că aceasta a fost părăsită de soțul ei, Gagan, chiar în timp ce ea se lupta să supravieţuiască noului coronavirus. Cei doi se căsătoriseră în decembrie 2019 pe ascuns, Divya neanunţându-şi familia la vremea respectivă.

Fostul soț al actriței este, de asemenea, asociat cu industria de televiziune și lucrează pentru case de producție realizând reality show-uri.

Cine a fost Divya Bhatnagar, actriţa care a murit de COVID

Divya Bhatnagar a fost o actriță indiană și manager de producție. Cunoscută pentru emisiuni de televiziune precum Sethji, Shrimaan Shrimati Phir Se, Sawaare Sabke Sapne … Preeto, Yeh Rishta Kya Kehlata Hai etc. și Sapne Sakar karo. Și-a început cariera cu show-ul Chand Ke Paar Chalo.

Starul indian era un mare iubitor de animale, de dans și pictură.

Un alt star din India și-a pierdut viața

Actriţa indiană Divya Bhatnagar a murit și i s-a alăturat în ceruri legendarului actor Soumitra Chatterjee. Soumitra a fast o figură proeminentă a cinematografiei, cu peste 300 de filme la activ și colaborări cu regizori care au câștigat premii Oscar, actorul a îndurerat întreaga industrie.

Acesta avea 85 de ani și a devenit celebru datorită colaborării sale cu regizorul indian Satyajit Ray, recompensat cu Oscar. Starul indian a fost internat la începutul lunii octombrie în Calcutta, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Premierul Narendra Modi a scris pe Twitter că moartea legendarului actor reprezintă „o pierdere colosală pentru lumea cinematografiei şi viaţa culturală din Bengalul de Vest şi India”.

„Cinematografia internaţională, indiană şi bengali a pierdut un gigant. Ne vă lipsi foarte mult”, a scris la rândul său pe Twitter ministrul-şef din Bengalul de Vest, Mamata Banerjee.

Adauga un comentariu