National

DJ italian arestat după ce a sechestrat o prostituată româncă din Italia

Publicat: 09 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
DJ italian arestat după ce a sechestrat o prostituată româncă din Italia
Francesco Cirioni DJ este acuzat de viol, sechestrare si alte fapte

Francesco Cirioni a fost acuzat de răpire, sechestrare şi viol. Incidentul s-a produs în Italia şi o românca în vârstă de 31 de ani care practica prostituţia este victima. Conform datelor, victima s-a deplasat, în urma unui apel, la o casă unde trebuia să întreţină reluaţii sexuale cu o persoană. Teroare pentru o prostituată româncă ce a fost sechestrată într-o casă din Settebagni.

Românca a evadat după trei zile de coşmar şi a anunţat autorităţile italiene care au trecut la arestarea DJ-ului Franceschino, un cunoscut muzician din Italia.

Prostituata româncă a fost bătută, insultata şi violată de DJ

Trei zile de coșmar au fost pentru tânăra românca după ce a fost bătuta, insultată, violata într-o cameră. Umilință constantă, cu amenințarea de a fi bătută dacă refuza să satisfacă cele mai perverse dorințe ale proprietarului. Dar, în cele din urmă, o prostituată româncă de 31 de ani, convinsă să vină la DJ în casa de proprietarul unui club în care lucrează ca prostituată, a reușit să scape de casă din Settebagni și să cheme poliția.

Așadar, agenții secției de poliție Vescovio,  condusă lui Manuela Rubinacci, l-au arestat pe Francesco Cirioni, 39 de ani, o figură cunoscută în lumea muzicii de club, deoarece, împreună cu proprietarul Radio Zerosei, ar fi violat o prostituată românca.

DJ-ul se afla în arest într-o secţie de poliţie pentru trafic de droguri dar şi pentru răpire, agresiune sexuală jaf şi viol

Acum, tânărul de 39 de ani este închis în Regina Coeli acuzat de trafic de droguri, dar este cercetat pentru răpire, agresiune sexuală agravată și jaf . Prima infracțiune este rezultatul descoperirii anchetatorilor care s-au deplasat la apelul româncei. Aceştia au descoperit cantităţi considerabile de droguri- 75 de grame de hașiș, precum și o bară de precizie și material pentru ambalarea dozele.

DJ-ul se laudă cu faptul că e traficant

Fata a fost cea care a povestit despre cele 72 de ore de teroare trăite împreună cu tânărul de 39 de ani, care în fața ei a consumat crack de mai multe ori fumând-o dintr-o sticlă care a fost confiscată, s-a lăudat cu faptele sale de traficant de droguri și a început să o bată și să o amenințeze, suspectând că tânăra ar fi vrut să-l denunțe.

Teroare timp de 3 zile după ce tânăra acceptate o partidă de sex contracost

Teroare timp de 3 zile după ce tânăra acceptate o partidă de sex cu o taxă de o mie de euro. După ce a ajuns acasă, totul s-a transformat într-o poveste horror. DJ-ul a început să o bată, şi să o violeze în repetate rânduri. După fiecare contact sexual fără consintamant, victima a fost închisă într-o cameră. Într-o seară, prostituata a fost obligată să participe la o întâlnire cu un prieten de-al acestuia. Acesta i-ar fi spus prostituatei să se îmbrace şi să se comporte frumos, astfel o va bate. Totuşi, de această ocazie, tânăra a profitat şi a fugit din casă în care se afla.

Presa din Italia s-a arătat şocată de informaţiile şi de gestul DJ-ului care, până la aceste momente, nu avea un comportament degenerat.

Adauga un comentariu