Local

„Matroană”, acuzată din nou de proxenetism în dosarul „Minore pentru bogătași”! Orgii sexuale nebune pentru „crema” Iașului! (Exclusiv)

Publicat: 27 aug. 2020
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Matroană acuzată din nou de proxenetism în dosarul Minore pentru bogătași Orgii sexuale nebune pentru crema Iașului Exclusiv
O ieșeancă a fost trimisă din nou în judecată în dosarul intitulat generic "Minore pentru bogătași"

„Matroană”, acuzată din nou de proxenetism de către procurori în dosarul „Minore pentru bogătași”! Orgii sexuale nebune pentru „crema” Iașului! Femeia fusese trimisă în judecată în urmă cu 2 ani, dar dosarul a fost returnat pe mesele procurorilor

„Matroană”, acuzată din nou de proxenetism în dosarul „Minore pentru bogătași”! Orgii sexuale nebune pentru „crema” Iașului! Procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Iași au dispus din nou trimiterea în judecată a Ramonei Nicoleta Moroșanu. Femeia a mai fost trimisă în fața instanței în urmă cu aproximativ 2 ani, sub acuzațiile de trafic de minori, trafic de persoane și proxenetism.
Însă, atunci, judecătorii au luat decizia returnării rechizitoriului pe mesele anchetatorilor. Acum, oamenii legii au retrimis dosarul „Minore pentru bogătași” la Tribunalul Iași. Acum, urmează ca magistrații să decidă ce se va întâmpla în continuare în această cauză.

Ramona Nicoleta Moroșanu, acuzată de proxenetism în dosarul „Minore pentru bogătași”!

În cadrul dosarului, Ramona Nicoleta Moroșanu este acuzată de comiterea infracțiunilor amintite, trei tinere fiind părți vătămate în cauză. Femeia a intrat în vizorul autorităților în urmă cu aproximativ 6 ani. În urma investigațiilor efectuate, procurorii DIICOT Iași au chemat la audieri mai mulți oameni de afaceri din Iași, aceștia fiind audiați ca martori, după ce ar fi beneficiat de servicii sexuale de la victime ale traficului de carne vie.
Tinerele care au fost audiate au recunoscut faptul că ar fi prestat servicii sexuale la petrecerile organizate de către un om de afaceri din Iași, care le-ar fi plătit cu sume cuprinse între 300 și 700 de lei. Mai mult, anchetatorii au scos la iveală faptul că „matroana” este o apropiată a clanului Corduneanu. La dosar fusese atașată o discuție purtată de femeia în vârstă de 32 de ani și unul dintre membrii clanului Corduneanu.

Orgii sexuale nebune pentru „crema” Iașului!

Una dintre fetele care ar fi participat la petrecerile organizate de omul de afaceri era Adriana M. Ieșeanca a devenit prostituată încă din 2015, pe când era elevă la Liceul Economic nr. 3. Din cauza neînțelegerilor cu părinții, Adriana a ajuns să locuiască împreună cu Ramona Nicoleta Moroșanu, cea care avea „fir direct” cu nenumărați interlopi și afaceriști din Iași.
Conform anchetatorilor, alături de Moroșanu și de alte fete, Adriana mergea la petreceri care aveau loc în diverse cluburi și restaurante din Iași. Procurorii au mai afirmat că, uneori, prostituatele întrețineau raporturi sexuale cu clienții în toaletele restaurantelor, alteori – în camere de hotel.

„Persoana vătămată a mai precizat (la audieri) faptul că inculpata i-a precizat că ea se prostituează în oraș având protecția membrilor clanului Corduneanu și că atât ea, cât și fetele pe care le exploata sexual trebuiau să presteze servicii sexuale”, se arăta în rechizitoriu.

Oamenii legii au mai menționat că, atunci când nu participau la orgiile sexuale cu bogătași, prostituatele erau sunate de diverși bărbați, unii clienți fideli, pentru a se deplasa la hoteluri în care să întrețină raporturi sexuale.

Comentarii
  • O sa chem toate televiziunile …Ați uitat domnul Iftode ca ați ajuns la Iași ,cu pilele de la Botosani , și București . O sa pun toate înregistrările , vreți 16 . Nu a vrut sa vb , și i-ați redeschis dosarul pe japca , ca nu a vrut sa vb .

Adauga un comentariu