Local

DJ -ul ieșean Vlad Pleșoianu dar și Sabina Cercel, rămân în arest preventiv! Iată decizia judecătorilor

Publicat: 19 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
DJ -ul ieșean Vlad Pleșoianu dar și Sabina Cercel rămân în arest preventiv Iată decizia judecătorilor
Vlad-Plesoianu-si-Sabina-Cercel-au-fost-dusi-la-audieri

DJ -ul din Iași, Vlad Pleșoianu și Sabina Cercel rămân în arest în urma unor decizii luate de judecătorii ieșeni în cursul zilei de ieri, 18 ianuarie 2021.

Iniţial, cele două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore iar ulterior magistraţii ieşeni s-au pronunţat în favoarea arestării preventive pentru un interval de 30 de zile. Totuşi, cei doi au contestat decizia judecătorilor iar magistraţii au analizat motivele pentru care aceştia au decis să conteste decizia și au respins formularea.

Din aceste considerente, cei doi ieşeni vor rămâne în arest preventiv pentru 30 de zile.

Vlad Pleșoianu și Sabina Cercel au fost arestați pentru trafic de droguri

Miercuri, 13 ianuarie 2021, polițiștii din carul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Iaşi au descins în mai multe locuri. Oamenii legii au efectuat percheziţii la suspecţi de trafic de droguri. Au fost vizate mai multe locuri din municipiul Iaşi , dar şi din comuna Bârnova.

Conform informatiilor detinute de BZI.RO se pare ca in urma perchezitiilor au fost ridicate mai multe persoane care au fost conduse la audieri. Vorbim despre Vlad Pleșoianu, un cunoscu DJ din Iași dar și iubita acestuia, Sabina Cercel. La fața locului s-au găsit mai multe cantități de cannabis dar și de MDA.

Adauga un comentariu