National

Doar în lenjerie intimă, un bărbat a făcut scandal cu jandarmii care l-au salvat din pădure: „Să-mi aduceți haine, țigări și mâncare!” – VIDEO

Publicat: 02 ian. 2021
Circ în Caraș Severin. Un bărbat a făcut scandal forțelor de ordine

Un tânăr de 27 de ani, îmbrăcat doar în lenjerie intimă, care a rămas împotmolit cu mașina în noaptea de Revelion pe un drum forestier din zona comunei Văliug, județul Craraș Severin, a fost găsit de jandarmi.

Însă, în loc să fie mulțumit pentru ajutorul primit, tânărul a provocat un circ incredibil, nemulțumit fiind că jandarmii nu i-au adus țigări și haine, amenințându-i pe aceștia cu „avocații săi”.

Întreaga întâmplare este relatată pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Caraș-Severin.

„’Veniți să-mi aduceți haine, țigări și mâncare!’.

Au fost cerințele exprimate de un tânăr în vârstă 27, care a rămas împotmolit cu mașina pe un drum forestier, în zona localității Văliug.

În data de 01 ianuarie, la ora 01.53, patrula de jandarmi montani, aflată in misiune pe raza localității Văliug, a fost direcționată să se deplaseze conform coordonatelor intr-o zona impădurită, greu accesibilă, deoarece un bărbat a ramas împotmolit în noroi, cu autoturismul personal.

In mai putin de o oră jandarmii montani au ajuns la fața locului, unde, au găsit persoana în cauza în interiorul autoturismului, doar în lenjerie intimă, iar toate hainele și mai multe obiecte care făceau parte din dotarea mașinii erau aruncate pe jos.

Comportament necorespunzător vis a vis de forțele de ordine

La sosirea forțelor de ordine tânărul a manifesta un comportament ostil, adresându-le cuvinte și expresii jignitoare, fiind nemulțumit că aceștia nu i-au adus haine, mâncare și țigări.

În urma verificărilor făcute la fața locului s-a constatat că persoana în cauză nu era rănită, având doar o ușoară stare de hipotermie.

Tânărul a fost transportat in siguranță până la intrarea în municipiul Reșița, de unde a fost preluat de Serviciul de Ambulanță Caraș-Severin.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional”, precizează Jandarmeria.

Adauga un comentariu