BZI LIVE

LIVE VIDEO – Doar la BZI LIVE dr. Florin Roșu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Iași, avertizează populația cu privire la valul 3 al pandemiei de COVID-19

Publicat: 04 mart. 2021

Vineri, 05 martie 2021, începând cu ora 11:00, invitatul emisiunii BZI LIVE este dr. Florin Roșu, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” din Iași, pentru a discuta despre semnalul de alarmă îngrijorător cu privire la valul 3 al pandemiei de COVID-19. Medicii avertizează că al treilea val al pandemiei de coronavirus a ajuns și în România, fiind complet diferit față de cele din 2020, pentru că atunci aveam toată populația expusă riscului. În acest moment, populația vulnerabilă este protejată prin vaccin însă numărul de cazuri crește în rândul tinerilor deoarece nu au fost încă imunizați. În plus, tulpina britanică, extrem de contagioasă, care este deja în circulație face ca numărul de cazuri să fie în continuă creștere. Dr. Florin Roșu va detalia aceste aspecte în emisiunea moderată de Roxana Caraiman.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • Un șpăgar obosit că și nasa lui, numai să mănânce căcat de covid știe.

    Mai cere chioara aia 100 euro la examene?

    Am avut covid și nu am avut nici pe naiba .

    La „eroii ” că asta le trebuie tribunal militar și niște plumb că baga frica in oamenii simpli și distrug poporul asta pentru interesele big pharma.

Adauga un comentariu