Titlurile zilei

Doctorița din Iași, care poza la volanul unui Ferrari, stă cu sufletul la gură! După ce a urcat beată la volan și a provocat un accident rutier, a venit vremea să dea explicații!

Publicat: 26 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doctorița din Iași care poza la volanul unui Ferrari stă cu sufletul la gură După ce a urcat beată la volan și a provocat un accident rutier a venit vremea să dea explicații
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis-o în judecată pe doctorița ginecolog acuzată că a urcat băută la volan

Un cunoscut medic ginecolog din Iași a fost trimis în judecată de anchetatori. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis-o ieri în judecată pe Ronelia Theodora Romanescu. Aceasta este acuzată că a urcat băută la volan

Un medic din Iași va fi nevoit să dea explicații în instanță, după ce a fost acuzat că a urcat băut la volan. Doctorița a fost prinsă de oamenii legii după ce a produs un accident rutier fără victime. Impactul cu un autoturism marca Renault Talisman a avut loc în urmă cu aproximativ o lună, pe Calea Galata. Astfel, ieri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis-o în judecată pe Ronelia Theodora Romanescu. Acuzația adusă de anchetatori în cazul acesteia: conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus anchetatorii și medicul ginecolog, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Ronelia Theodora Romanescu, acuzată de procurorii ieșeni că a urcat băută la volan

Medicul Ronelia Theodora Romanescu a intrat în vizorul anchetatorilor ieșeni în urmă cu aproximativ o lună. Ea conducea un autoturism marca Skoda, iar din cauza faptului că se afla sub influența băuturilor alcoolice a pătruns pe contrasens și a acroșat un autoturism care circula regulamentar. Polițiștii ieșeni au testat-o cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost de 0.70 miligrame alcool pur în aerul expirat.
În urmă cu câteva luni, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe un medic stomatolog, după ce acesta a fost acuzat că a urcat băut la volan și că a refuzat să îi fie prelevate probe de sânge.

„Instanța îl condamnă pe inculpatul Ștefan Ioniță la 1 an și 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice. Dispune ca inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul unei instituții publice aflate în subordinea Consiliului Local al municipiului Iași, având ca obiect de activitate fie prestarea de servicii de utilități publice, fie prestarea de servicii de asistență socială”, au afirmat judecătorii ieșeni.

Procesul lui Ștefan Ioniță (36 de ani) a început pe 6 august 2019. Atunci, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe medicul stomatolog, sub acuzația amintită.

„Pe 30 aprilie 2018, la ora 23:27, după ce a condus autoturismul Volkswagen Golf prin Iași și după ce a fost testat alcoolscopic, a reieșit o alcoolemie de 1,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, inculpatul Ștefan Ioniță a refuzat prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei”, au menționat anchetatorii ieșeni.

Adauga un comentariu