Bursa Barfelor

Doctorița sexy rupea bara-n două în studenție

Publicat: 13 mart. 2021

Babele bârfitoare încheie rubrica de astăzi cu o informație despre o dințoloagă din Iași, pe nume Mirunița Tropcea, care a deschis un cabinet undeva prin zona gării din târg, cu numele de doctor Theo. Babele au aflat că, în urmă cu câțiva anișori, doctorița era zbuciumată rău. Ca să mai facă un ban în plus, rupea dansul la bară într-un cazinou de prin târg.

Cică toți bărbații băleau după ea și că niște oameni cu dare de mână au reușit să o convingă să le gătească și micul dejun. Acum, informația asta nu este verificată, este auzită de la gurile rele. Cert este că Mirunița a făcut ceva victime, dar a rămas și cu ceva lovele, până a întâlnit un alt dințolog cu care s-a înciotat. Una peste alta, dințoloaga are și ce arăta, cel puțin în următorii doi, trei ani, până se puiește. Până la o nouă întâlnire cu rubrica, babele bârfitoare se retrag la mai multe baterii de bere și țigări ieftine, netimbrate.

Comentarii
  • Babetele au mintea scurta saracele si uita ca aproape tuati doftoritele sau cracit care cum au putut care prin cluburi, altele pe videochat iar restul cu anunturi la matrimoniale !, da setuatia nu e noua ci de cand Eva era fata mare !, ca mai acu 30, 40 de ani studentili se autofinantau cu ciorapi , tigari sapunuri si cafele de pe la studentii straini, africani , arabi iar cele mai focoase in artele amorului mai primeau si blugi !, ee ce vremuri erau alea suratelor cand unele se ardeau pe un pachet de Kent si nasteau copii ”afumati”

Adauga un comentariu