National

Doi bărbați au fost bătuți într-o benzinărie după ce au făcut o glumă proastă – FOTO, VIDEO

Publicat: 04 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Doi bărbați au fost bătuți într-o benzinărie după ce au făcut o glumă proastă - FOTO VIDEO
4 agenți de pază au bătut crunt doi indivizi care au făcut o glumă. Sursă foto: captură video/Jurnalul Olteniei

Doi bărbați au fost bătuți într-o benzinărie după ce au făcut o glumă proastă, incidentul s-a produs într-o benzinărie din Craiova. Întâmplarea s-a produs în urmă cu câteva zile, iar în incident au fost implicați și 4 agenți de la o firmă de pază. Aceștia au reacționat violent în momentul în care cele două victime le-au spus că totul a fost o glumă și că nu este niciun scandal. În final, cei 4 agenți de la firma de pază au fost reținuți pentru 24 de ore, ulterior fiind arestați preventiv pentru 30 de zile.

O glumă a adus spitalizarea pentru doi bărbați care au fost bătuți cu bestialitate. Aceștia au încercat să le spună agenților care au intervenit la fața locului că este o glumă, dar totul a fost în zadar.

Doi bărbați au fost bătuți într-o benzinărie după ce au făcut o glumă proastă

Întâmplarea a avut loc într-o benzinărie din Craiova unde doi bărbaţi au fost bătuți de mai mulți agenţi de pază după ce au făcut o glumă proastă. Concret, cei doi indivizi au văzut afişul firmei de pază şi au sunat la numărul de pe el. Aceștia i-au spus dispecerului că trimită o echipă de intervenție pentru că în unitatea de alimentare a izbucnit un scandal.
Ajunşi la fața locului, cei 4 agenţi de intervenţie nu au mai stat la vorbe şi au început să îi lovească pe cei doi bărbaţi. La un moment dat, cei doi indivizi s-au refugiat în benzinărie, dar fără succes. Agenţii de pază intră pe o uşă din spate şi continuă să îl bată cu bestialitate pe unul dintre cei doi farsiori.

Așadar, potrivit informațiilor, agenţii aveau vârstele cuprinse între 24 și 53 de ani. Aceștia au reacționat violent la faptul că totul a fost o glumă. Cei doi bărbați loviți au suferit multiple leziuni și au fost transferați la spital, iar agenții de pază au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Cei patru sunt acuzați de comiterea infracțiunilor de purtare abuzivă și distrugere.

Incident asemănător și la Iași

Așadar, în urmă cu 2 ani un eveniment aproape la fel s-a produs într-un club din Iași. Vorbim despre un agent de pază care a agresat un client. Totul a pornit de la n conflict spontan. Rănile pe care le-a suferit victima au fost destul de serioase pentru că medicii l-au ţinut internat pentru o perioadă de 6 zile. Așadar, după ce a ieșit de la spital, victima a depus și o plângere penală pe numele lui.

Oricum, în spaţiul public au apărut numeroase informații despre agenții de la mai multe firme de pază care agresează într-un mod evident unele persoane. Până acum pare că legislația românească are o mare lacună referitoare la fișa postului unui agent de intervenție.

Polițiștii au pus la pământ un bărbat pentru că nu avea mască de protecție

Pe de cealaltă parte, pe lângă abuzurile menţionate mai sus, vă aducem aminte faptul că acestea nu sunt singurale şi nici nu sunt specifice meseriei. Chiar oamenii legii au fost reclamați că au comis/comit mai multe fapte reprobabile. De exemplu, vă aducem aminte de polițiștii care au pus la pământ un bărbat care nu purta mască de protecție într-un supermarket.

După apariția imaginilor video cu momentul, au apărut două variante ale felului în care a izbucnit incidentul. Pe de o parte sunt martorii care susţin că totul a fost un abuz, pe de altă parte sunt reprezentanții Poliției Locale care au susţinut că intervenția în forță era necesară pentru că bărbatul devenise recalcitrant și adresa insulte la adresa oamenilor legii.

Așadar, cei doi bărbați bătuți într-o benzinărie sunt în aceste momente în afara oricărui pericol și cel mai probabil vor cere sume importante de bani agenților agresori. Procesul urmează să se înceapă.

Adauga un comentariu