Actualitate

Doi copii de 8 și 12 ani au fost bătuți cu biciul de tatăl lor, în Vaslui. Cei mici au plecat de acasă, de frică

Publicat: 10 oct. 2021
Bărbatul era internat de mai mult timp la Spitalul de Psihiatrie din Gătaia

Un caz șocant a fost descoperit de polițiști în Vaslui. Un tată și-a bătut copiii, în vârstă de 8 și 12 ani, cu biciul, iar aceștia nu au vrut să se mai întoarcă acasă de frică. Cei mici au povestit la școală ce au pățit, iar profesorii au alertat autoritățile.

Tatăl care și-a bătut copiii cu biciul a fost arestat. Este vorba de un bărbat în vârstă de 70 de ani.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiță, a venit cu mai multe detalii despre acest caz șocant, într-o intervenție telefonică.

”Această agresiune s-a produs în fondul consumului de alcool și colegii mei, beneficiind de sprijinul Direcției Generale de Asistență și Protecție a Copilului, și de cel al Parchetului de pe lțngă Judecătoria Bârlad, au reușit să probeze activitatea infracțională a acestui bărbat de 70 de ani, care și-a agresat cei doi copii, să îl rețină pentru 24 de ore și, ulterior, să îl prezinte Judecătoriei Bârlad, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile”, a spus Purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiță

Comentarii
  • Asa trebuie facut si la Iasi dar Protectia Copilului sta mai mult in birou si cum sa ia copiii abuzati in familie ca zice Florin Ion ca ar chetui statul de 10 ori mai mult. E una la Tibana care a batut copilu cu o curea cu catarama de l-a luat SMURDUL. Si ce daca stie Protectia, doctorul Irinel, asistentul Ovidoi, ca doar nu erau fraieri sa munceasca sa faca acte sa anunte politia. Vine ea si vremea arestului, o sa se termine cu simpatiile pe interes.

Adauga un comentariu