Eveniment-Social

Doi cunoscuți artiști de la Opera Națională Română Iași au dialogat despre conflictul care zguduie „Iașul cultural”, de unde a plecat acesta și cum poate fi aplanat, în Studioul BZI LIVE – FOTO/ VIDEO

Publicat: 29 sept. 2020
Vlad Marculescu și Marius Aftaragaci au venit în Studioul BZI LIVE

Ediţie BZI LIVE EXCLUSIVĂ programată marţi, 29 septembrie 2020, la ora 15.00! Despre unul dintre cele mai fierbinţi, controversate şi discutate subiecte alături de artiştii Vlad Marculescu şi Marius Aftaragaci de la Operă Naţională Romana Iaşi (ONRI). Concret, cei doi au dat „cărţile pe fată” în legătură cu conflictul, de ani buni, care zguduie Opera ieşeană prin prezentarea argumentelor lor cu documente şi explicaţii în legătură cu deciziile conducerii ONRI Iaşi, coordonată de Beatrice Rancea!

Astfel, despre faptul că Vlad Marculescu a fost dat afară din instituţia culturală, în urmă cu câteva zile, şi cum vede acesta situaţia s-a mai dialogat. Pe de altă parte, Marius Aftaragaci – lider de sindicat la Operă Naţională Romana Iaşi va vorbi despre procesele şi litigiile de muncă pe care le-a demarat, baza acestora şi explicaţiile pe care le vede acesta, din această perspectivă. Aşadar, despre conflictul care zguduie de ani buni „Iaşul cultural”, de unde a plecat acesta şi cum poate fi aplanat s-a mai abordat cu artiştii Vlad Marculescu şi Marius Aftaragaci de la Operă Naţională Romana Iaşi.

Adauga un comentariu