National

Doi hoți, tată și fiu, prinși într-un apartament din Bacău în timp ce dădeau o spargere

Publicat: 27 sept. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Doi hoți tată și fiu prinși într-un apartament din Bacău în timp ce dădeau o spargere
Tată și fiu, prinși de proprietară la furat din apartament în Bacău

Doi bărbați, tată și fiu, au intrat într-un apartament din Bacău la furat, însă, imobilul nu era gol. Astfel, o tânără și prietenul ei au chemat poliția și au reușit să îi imobilizeze pe cei doi hoți.

O tânără de 28 de ani din Bacău a imobilizat doi hoți, ajutată și de prietenul ei, până la sosirea polițiștilor. Cei doi infractori surprinși de băcăuancă în apartamentul său sunt tată și fiu.

Tată și fiu, prinși de proprietară când furau dintr-un apartament

Potrivit Ziarul de Bacău, la faţa locului au fost trimise trei patrule auto de siguranţă publică care au depistat în flagrant, în locuinţa femeii, doi bărbați, de 41 și 23 de ani, tată și fiu, din municipiul Bacău.

Anchetatorii au stabilit că cei doi bărbați au pătruns prin forţarea și escaladarea unui geam termopan în locuinţa tinerei, cu intenţia de a sustrage bunuri, unde au fost surprinşi de acesta şi concubinul ei, întorcându-se de la cumpărături.

Tânăra a fost cea care a apelat 112

Hoții au încercat să scape și au lovit-o pe tânăra care îi imobilizase, însă a fost ajutată de prietenul ei să îi țină în apartament până au venit forțele de ordine. Asupra color doi bărbați au fost găsite bijuterii de aur, o șurubelniță, dar și două tricouri de copil pe care le-au folosit pe post de măști pentru a nu fi recunoscuți.

„În încercarea de a scăpa, cei doi au lovit-o și au împins-o pe reclamantă, însă aceasta, ajutată de concubinul ei, a reușit imobilizarea lor până la sosirea polițiștilor. La controlul corporal efectuat de polițiști asupra celor doi au fost identificate mai multe bijuterii din aur, o șurubelniță, o lanternă și 2 tricouri de copil, pe care aceștia le-au folosit pe post de măști”, au precizat reprezentanții IPJ Bacău.

În urma acestui incident, pe numele celor doi bărbați a fost deschis dosar penal pentru tâlhărie calificată.

Comentarii
  • Eu credeam că pisica de apartament ia surprnsi și ia imobilizat … ajutată de stăpină și de fapt de partenerul stăpinei care era mai sportiv și bine antrenat

Adauga un comentariu